Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Erima Volleyballen

U ziet hieronder ons assortiment volleyballen van Erima. Wij leveren snel vanuit een ruime collectie Erima volleyballen. Daarnaast geven wij forse staffelkorting indien meerdere Erima volleyballen worden besteld. Deze staffelkorting kan oplopen tot maar liefst 30%. 

KNAL! DAAR GAAT EEN VOLLEYBAL!

Op onze webshop ziet u de Erima Allround Volleybal en de Erima King of the Court Volleybal. De Erima Allround Volleybal is een 'toegankelijke' volleybal die zorgt voor preciezere balcontrole en die  temperatuurbestendig is. De bal is ideaal voor oefen- en trainingsspellen en voor schoolsport. De Erima King of the Court Volleybal met 18-paneelstructuur is DVV1-gecertificeerd en geschikt voor (internationale) wedstrijden. Beide ballen hebben een speciale soft touch en uitstekende grip. De ballen zijn gemaakt van TPU-materiaal met een butyl binnenbal. Het zijn beide maat 5-ballen. 

Stevige volleybal
De volleyballen van Erima zijn duurzaam en kunnen tegen een stootje (dat mag natuurlijk ook wel bij een potje volleybal). 

Vragen
Kunt u wel wat advies gebruiken of heeft u vragen over de volleyballen op onze webshop? Neem gerust contact met ons op, we geven graag vrijblijvend advies.