Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Gala Volleyballen

U ziet hieronder vijf verschillende volleyballen van het gerenommeerde merk Gala. De ballen hebben elk unieke speeleigenschappen. Ballen met een stabiele vlucht, ballen met extra grip, ballen met een demplaag. De jeugdbal is wat lichter van gewicht en ideaal voor jongere spelers.

En pssst... bij afname van grotere aantallen volleyballen krijgt u korting. Deze staffelkorting kan maar liefst oplopen tot 30%! 

Gala volleyballen worden in Nederlands het meest verkocht. De ballen zijn gemaakt van 100% zacht cordley leder met een tienpanelen-design. De ballen hebben de benodigde keurmerken, u kunt per bal precies zien om welke keurmerken en certificaten het gaat. Verder zijn de ballen zo ontwikkeld dat er een ideale en stabiele vluchtgang is. De spelers hebben goede grip door het panelenoppervlak. Verder is de bal voorzien van een handige demplaag die voor meer stabiliteit zorgt. De ballen zijn bewust voorzien van opvallende kleuren, zodat de spelers de bal goed in de gaten kunnen houden. De Jeugdbal is speciaal ontwikkeld voor de jongere spelers en ook ideaal voor schoolvolleybal. Het gewicht van deze bal is wat lichter. Dat maakt het voor jeugdige spelers makkelijker om te leren volleyballen. 

Stevige volleyballen van Gala
De volleyballen van Gala zijn zorgvuldig in elkaar gezet, zodat volleybalspelers er intensief gebruik van kunnen maken. De ballen zijn daardoor gegarandeerd duurzaam. Vanzelfsprekend moet een volleybal van Gala tegen een stootje kunnen. 

Vragen en advies
Heeft u vragen over bovenstaande volleyballen van Gala? Of bent u benieuwd naar andere volleyballen op onze webshop? Zoals volleyballen van Erima, Mikasa of Molton? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag en geheel vrijblijvend verder.