Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Jako Sweatjacks

Op zoek naar een sweatjack van Jako? Dan ben jij bij Jeni Sport aan het goede adres. We verkopen verschillende types Jako Sweatjacks, in verschillende motieven en kleurencombinaties. Wist je dat je ook sweatjacks van het merk Jako bij ons kunt laten bedrukken? Jij levert jouw gewenste bedrukking aan en wij zorgen dat jouw shirt bedrukt en al geleverd wordt. Naast sweatjacks verkopen we nog veel meer van het goede prijs-kwaliteitsmerk Jako. 

Welk type Jako sweatjacks?

Jako sweatjacks bestaan uit sweatjacks met en zonder capuchon, met rits of liever als trui-vorm? Diverse merken, maten en kleuren sweatjacks voor zowel dames als voor heren biedt Jeni Sport in de webshop. Deze sweatjacks zijn geschikt voor binnen en buitensporten. De meeste sweatjacks zijn gemaakt van zacht, comfortabel en sneldrogend materiaal.

Verschillende motieven en kleurencombinaties

De sweatjacks van Jako zijn simpel en hebben vaak een effen kleur. Jako Sweatjacks zijn te herkennen aan het logo op de rechterborst. Je kunt vaak kiezen tussen één effen kleur, verschillende motieven of kleurencombinaties. De Jako collectie kan bestaat voornamelijk uit de kleuren blauw, groen, rood, donker, zwart, antraciet en geel. En al deze kleuren zijn weer te combineren. Kijk in de collectie die we aanbieden welke combinaties er precies mogelijk zijn!

Sweatjacks van Jako laten bedrukken bij Jeni Sport

Wist je dat we textiel bedrukken binnenshuis? De sweatjacks van Jako dus ook! Lever jij het te bedrukken bestand aan, dan gaan wij er mee aan de slag! Dat kan op de borst, op de rug, over de schouder of over de buik. Lever dus jouw clublogo of teamnaam of rugnummer aan en wij zorgen dat de sweatjack bedrukt en al geleverd wordt.

Ander producten van het merk Jako

Jeni Sport is al jaren fan van onder andere het merk Jako. Waarom? Omdat het een mer is die kwaliteit levert voor een goede prijs. Jako werd in 1989 opgericht in Duitsland en is nog heel populair. Inmiddels levert het bedrijf sportkleding voor handballers, voetballers, basketballers en ijshockeyers. Vandaar dat we de volgende Jako artikelen ook in ons assortiment hebben: