Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Jako Trainingspakken Dames

U ziet op deze pagina onze Jako trainingspakken, speciaal voor dames. We leveren sets, maar ook losse sweaters of broeken (lang en kort), allemaal berekend op de ergonomie van het vrouwelijk lichaam. Met onze eigen drukapparatuur kunnen we deze Jako trainingspakken eventueel voorzien van logo's, motto's, afbeeldingen, rugnummers, namen of noem maar op. Ideaal voor sportclubs die graag bij elkaar passende trainingspakken bestellen.

En het handige is: Jeni Sport geeft aantrekkelijke staffelkorting bij afname van grotere aantallen. Die korting kan oplopen tot maar liefst 30%! Bekijk hieronder ons aanbod Jako trainingspakken.

DAMES MET PIT
De trainingspakken voor dames van Jako, zijn ideaal voor sporters die aan de warming-up of cooling-down beginnen. Maar ook voor die sporters die wissel zijn en een tijd langs de lijn zitten of voor sporters die nog onderweg zijn naar het sportveld. De trainingspakken van Jako zijn stevig en comfortabel door de perfecte pasvorm en de kwalitatief hoogwaardige materialen die vocht en warmte eenvoudig reguleren. Omdat de kledingstukken speciaal voor dames zijn ontworpen, vindt u ook getailleerde trainingspakken. De trainingsbroeken en sweaters kunnen als geheel gedragen worden, maar ook al losse kledingstukken. De broeken en sweaters zijn verkrijgbaar in verschillende maten,

Trainingspakken laten bedrukken
Jeni Sport beschikt over eigen drukapparatuur. Dat betekent dat we eenvoudig logo's, motto's, rugnummers, namen en andere woorden of afbeeldingen kunnen drukken op de trainingspakken voor dames. Handig voor teams die herkenbare kleding willen dragen of voor sporters die unieke kleding willen.

Ruime keuze
U ziet hierboven de damestrainingspakken van het merk Jako. Deze kledingstukken zijn uitstekend te combineren met andere kledinglijnen van Jako (zie de webshop). We verkopen hiernaast ook trainingspakken van andere gerenommeerde merken zoals Adidas, Erima, Uhlsport, Puma of Cawila. Bekijk onze diverse collecties en wie weet wat u tegen komt! Aan keuze in elk geval geen gebrek. Heeft u vragen over de kledingstukken op onze webshop? U kunt altijd contact met ons opnemen, we helpen u graag verder.