Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Jemsz Coachjassen

De coachjassen van Jemsz zijn geschikt voor alle weersomstandigheden. De jassen zijn stevig, gemaakt van ademende stoffen en functioneel. Coaches kunnen zich vrij bewegen en blijven warm. Topkwaliteit gegarandeerd. Wie de jassen wil personaliseren met een logo, nummer of tekst kan ook bij Jenisport terecht. We bedrukken Jemsz-kleding met onze eigen apparatuur. Bij afname van grotere aantallen geven we aantrekkelijke kwantumkorting tot 30%. 

COACHJASSEN VAN JEMSZ: HET HELE JAAR DOOR

Jemsz coachjassen komen niet alleen op koude winterdagen van pas, maar ook als het stormt, regent of hagelt. Coaches die langdurig langs de lijn staan van een sportveld of die onderweg zijn naar een sportschool of –hal, blijven met deze coachjassen droog, warm en beschermd. Op een andere manier dan bij regenjassen. De Jemsz Cochingjas Helsinki is gevoerd met fleecestof. De jassen zijn van een goede kwaliteit, duurzaam en efficiënt. Uitermate geschikt om over een trainingspak te dragen. De coachjassen zijn in eerste instantie speciaal ontworpen voor de winter, maar hebben hun functie ook bewezen op alle andere ongure dagen van het jaar.

Passende outfit
Teams en clubs die graag een bij elkaar passende Jemsz-outfit dragen, kunnen bij Jenisport kleding uit dezelfde teamlijn bestellen. Zo leveren we coachjassen die qua ontwerp passen bij Jemsz trainingspakken of -sweaters Alles in dezelfde kleur en look. Bij elkaar passende tenues stralen een sterk teamgevoel uit én zien er stijlvol uit.

Ruime keuze
Bij Jenisport kun je online winter- en coachjassen van verschillende fabrikanten bestellen. Elk merk noemt het product anders: winterjas, stadionjas, coachjas. Bij Jenisport scharen we deze jassen onder één categorie: coachjassen. We leveren naast Jemsz coachjassen ook coachjassen van de merken Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Keuze genoeg!