Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Jemsz Handbalkleding

We leveren online een groot assortiment aan handbalkleding van het bekende & betaalbare merk Jemsz. We leveren onder andere handbalshorts en -shirts. Uiteraard is het mogelijk diverse bedrukkingen op deze Jemsz-handbalkleding te drukken. Dit doen wij met eigen apparatuur. Neemt u meerdere stuks handbalkleding af, dan geven wij staffelkorting die kan oplopen tot maar liefst 30%!

 KLEDING VOOR EEN STEVIGE POT HANDBAL
Jenisport biedt Jemsz-handbalkleding voor professionele- en amateurspelers. Bekijk onze collectie shirts en shorts. 

Vocht en warmte
Jemsz weet hoeveel handballers bewegen en houdt daar daarom rekening mee tijdens het ontwikkelen van kledingcollecties. De kledingstukken zijn gemaakt van lichtgewicht Polyester met een sneldrogende laag zodat vocht en warmte eenvoudig gereguleerd worden. Dat zorgt tegelijkertijd voor verkoeling tijdens het sporten. Samengevat zijn de Jemsz-kledingstukken in hoge mate ademend. Wat natuurlijk fijn is tijdens het zweten. 

Comfortabel
Daarnaast is de stof van de kleding soepel en flexibel. Dat zorgt voor zoveel mogelijk bewegingsvrijheid en een comfortabel gevoel. Niets is zo vervelend als je druk moeten maken om kleding tijdens het sporten. Dat is met deze Jemsz-kledingstukken niet nodig.

Keuzes
De handbalkleding van Jemsz is beschikbaar in vele kleuren. De shirts kunt u krijgen met korte mouwen of lange mouwen en natuurlijk hebben wij verschillende maten in ons assortiment. Is dat nog niet genoeg? Dan kunt u altijd kijken naar sportkleding van andere merken die we op onze webshop hebben staan. Bijvoorbeeld van Adidas, Nike, Puma, Cawila of Uhlsport.

Bedrukken
Als u wilt, kunnen we de kledingstukken ook voor u bedrukken. Bijvoorbeeld met het club- of teamlogo of met rugnummers, namen of andere teksten en afbeeldingen. We beschikken over onze eigen drukmachines, waardoor we uw kleding eenvoudig omtoveren tot unieke en/of herkenbare outfits.