Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Jemsz Indoorkleding

ONS AANBOD
Op onze webshop vind je diverse Jemsz indoorkledingstukken voor, zoals de naam al doet vermoeden, binnensporten. We leveren verschillende Jemsz-collecties en –lijnen. Ideaal voor sporten als handbal, volleybal, korfbal en zaalvoetbal. De kleding van deze Jemsz-lijnen zitten uitermate comfortabel tijdens het sporten. Gemaakt van soepele en ademende stoffen met een vochtregulerende werking. Bestand tegen een flinke portie beweging.

Leuk extraatje: we beschikken over eigen drukapparatuur en kunnen daarom logo’s, teksten en nummers op de kledingstukken drukken. Voor een stijlvol geheel binnen het team.

En pssst... bij afname van grotere aantallen Jemsz-producten geven we aantrekkelijke kwantumkortingen tot maar liefst 30%. 

BINNEN SPORTEN IN COMFORTABELE KLEDING
Wie regelmatig binnen sport, heeft behoefte aan functionele kwaliteitskleding die lekker zit. De Jemsz indoorkleding is comfortabel, luchtig en stevig. Met ademende, vochtregulerende en zachte stoffen en met stevige naden en stiksels. Voorzien van de herkenbare Jemsz-designs en beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Geschikt om langdurig en intensief binnen mee te bewegen. Uitstekend voor sporten als handbal, volleybal, korfbal en zaalvoetbal.

Passende outfit
Bij Jeni Sport kunnen teams bij elkaar passende tenues bestellen. Bovenstaande Jemsz indoorkleding kan goed gecombineerd worden met andere Jemsz-lijnen. Zo leveren we naast deze indoorkleding ook trainingspakken en jassen die samen een geheel vormen. Alles in dezelfde look en kleur. Desgewenst drukt Jeni Sport het club-, sponsor- of teamlogo, tekst of nummers op de kleding. Bij elkaar passende en comfortabele outfits versterken het groepsgevoel binnen een team. Én iedereen ziet er stijlvol en sportief uit. Dat sport net een stukje lekkerder. 

Ruime keuze
Jeni Sport levert niet alleen indoor sportkleding van kwaliteitsmerk Jemsz, maar ook indoorkleding van de merken Adidas, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. U heeft de Jemsz indoorkleding bekeken, maar u bent ook wel nieuwsgierig naar wat de andere merken voor collecties in petto hebben? Neem gerust een kijkje. Jeni Sport beschikt over een ruim assortiment indoorkleding. Keuze genoeg! Kunt u wel wat advies gebruiken? We geven graag vrijblijvend advies, om u net even verder te helpen.