Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Jemsz Keepersbroeken

ONS AANBOD
Staan, vallen, rennen, blokkeren, liggen, bukken, zitten en kruipen. Keepers bewegen intensief en daar moeten broeken tegen kunnen. De keepersbroeken van Jemsz zijn gemaakt van 100% polyester en kunnen daarom tegen een stootje. Keepers kunnen kiezen uit korte, half lange en lange broeken van Jemsz. 

Met onze eigen drukapparatuur kunnen we daarnaast logo’s, motto’s, teksten, symbolen en/of nummers op de keepersbroeken drukken. Voor een herkenbaar en uniek team.

Pssst... bij afname van grotere aantallen geven we aantrekkelijke kortingen tot maar liefst 30%.

Geen producten in deze categorie

 KEEPERSBROEKEN VOOR HET DOEL

Een keeper kan bij het tegenhouden van de bal behoorlijke schuivers maken, maar ook indrukwekkende sprongen en acrobatische moves. Het moge duidelijk zijn. Een keepersbroek moet tegen een stootje kunnen en moet bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De Jemsz keepersbroeken uit de Palmo-, Siena- en Sporting-lijn zijn gemaakt van 100% polyester en bewerkt met stevige stiksels en naden. De stof valt soepel en licht en verhoogt de afvoer van transpiratie door het 'Keep Cool'-principe. De keepersbroeken van Jemsz zijn buitengewoon comfortabel. De broeken zijn voorzien van de Jemszlogo's.

Passende oufit
Desgewenst kunnen we met onze drukapparatuur symbolen, logo’s, nummers of tekst op de kleding drukken. Handig voor binnen het team of om sportclubs herkenbaar te maken. Met de kleding van Jeni Sport kunnen teams nog meer bij elkaar passen door kledingstukken te bestellen uit dezelfde series. Jeni Sport bevat een grote collectie Jemsz-lijnen. Kies bij de keepersbroeken een bijpassend t-shirt, trainingsjasje, sokken of schoenen. Al kunnen deze broeken ook prima gecombineerd met kledingstukken uit andere lijnen en van andere merken. Met bij elkaar passende outfits zien teams er naast herkenbaar, in elk geval ook stijlvol uit!

Ruime keuze
Jeni Sport levert niet alleen kledingstukken van Jemsz, maar ook van de kwaliteitsmerken Adidas, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Benieuwd naar alle diverse mogelijkheden? Snuffel gerust even rond op onze webshop. Kun je niet kiezen? Neem gerust contact met ons op, we geven altijd vrijblijvend advies.