Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Jemsz Keepersets

U ziet hieronder de Jemsz Keeperset Parma. Er volgen later meer keepersets. De keeperset bestaat uit een opvallend shirt met lange mouwen en een short. Ideaal voor doelmannen die graag comfortabele en sportieve kleding dragen tijdens het keepen. 

U kunt eventueel de keeperset laten bedrukken, Jeni Sport beschikt namelijk over eigen drukapparatuur.

Bij afname van grotere aantallen, geven we kwantumkorting die kan oplopen tot maar liefst 30%!

De Jemsz Keeperset Parma bestaat uit een top met lange mouwen en een short. De kleding is gemaakt van 100% soepel polyester, dat op natuurlijke wijze met het lichaam meebeweegt tijdens het sporten. De kleding is extra opvallend door de fluoriserende en felle kleuren. Deze sets zijn verkrijgbaar in groen, geel, oranje of zwart en in de maten 116 t/m XXL. De kleding biedt daarnaast extra bescherming voor keepers die zo nu en dan flinke schuivers maken. De kleding is voorzien van een warmte- en vochtregulerende technologie, waardoor het lichaam de juiste temperatuur behoudt een de kleding een ademende werking heeft. 

Kleding bedrukken
Jeni Sport beschikt over eigen drukapparatuur en kan daarom de kledingstukken op onze webshop (inclusief de keepersets van Jemsz) eenvoudig bedrukken. Met het teamlogo bijvoorbeeld, of met een rugnummer, spelernaam of andere tekst of afbeelding. Daardoor bent u als speler of als team extra herkenbaar en heeft u gelijk een unieke set. 

Ruime keuze en advies
Op onze webshop staan niet alleen keepersets van Jemsz, maar ook andere kledingstukken zoals shirts en shorts voor andere sporten of spelfuncties. We hebben ook sportkleding van andere gerenommeerde merken zoals Adidas, Puma, Uhlpsort, Masita of Erima. Snuffel gerust eens rond op onze webshop. Heeft u vragen over de kleding? Neem gerust contact op met Jeni Sport. We helpen u graag vrijblijvend verder.