Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Jemsz Keeperskleding

Jenisport biedt losse Jemsz keeperkledingstukken, maar ook complete sets inclusief keepersshirts, keepersshorts en sportkousen. Of stel zelf uw eigen Jemsz keeperskledingset hier samen. De kleding is beschikbaar in verschillende kleurcombinaties. Jemsz staat bekend om de kwaliteit van de stoffen. Mede dankzij de sneldrogende materialen, die ervoor zorgen dat de stof ademt en dat vocht en warmte gereguleerd worden.

Bestelt u meerdere artikelen (mogen ook dezelfde artikelen zijn)? Dan geven wij kwantumkorting op deze Jemsz keeperskleding. Korting die kan oplopen tot maar liefst 30%!

KEEPERS IN KRACHTIGE KLEDING
Doelmannen hebben een belangrijk doel voor ogen: de bal mag er niet langs! Om keepers te ondersteunen en om ze goed voor te bereiden op een mooie pot voetbal, heeft Jeni Sport verschillende Jemsz keeperkledingstukken in petto. Keeperskleding moet comfortabel zijn. Het moet lekker zitten, maar ook bestand zijn tegen transpiratie, verschillende weersomstandigheden en fraaie duiken en sprongen. De Jemsz keepersshirts, keepersbroeken en sportkousen staan bekend om hun duurzame, flexibele en lichtgewicht stoffen. En om de perfecte pasvorm waardoor de kleding perfect aansluit. De stoffen van Jemsz zijn van een uitstekende kwaliteit en reguleren vocht en warmte perfect dankzij de sneldrogende materialen. De keeperskleding van Jemsz kan tegen een stootje en is eenvoudig te reinigen.

Bij elkaar passende outfit
En voor wie graag duidelijk maakt bij welke club of vereniging hij/zij zit, kan Jeni Sport de kledingstukken bedrukken met logo’s, nummers en teksten. Dat doen we aan de hand van onze eigen drukapparatuur. Met bovenstaande keepersets zien de doelmannen er gelijk sportief en stijlvol uit. Een geheel, met bij elkaar passende kledingstukken. Natuurlijk kan iedereen zijn eigen set samenstellen. Met zijn/haar favoriete kleuren en ontwerpen.

Ruime keuze en advies
Op de website van Jeni Sport staan niet alleen keepersshirts en keepersbroeken van Jemsz, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Adidas, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Bekijk gerust ons ruime aanbod aan sportshirts, -broeken, -jassen, -kousen, -schoenen en –attributen. Keuze genoeg! Kunt u niet kiezen of heeft u een vraag over de sportkleding van Jemsz? Neem gerust contact op met Jeni Sport. We helpen u geheel vrijblijvend en heel graag verder.