Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Jemsz Presentatiepakken Dames

U ziet hier binnenkort presentatiepakken speciaal voor dames, van het gerenommeerde merk Jemsz. Verkrijgbaar als set of als losse kledingstukken. Gemaakt van kwaliteitsmaterialen, voor duurzaamheid, comfort en bewegingsvrijheid.

Bestelt u meer dan één presentatiepak of -kledingstuk voor dames, dan kunt u korting krijgen! Die korting kan oplopen tot maar liefst 30%! Daarnaast zijn diverse bedrukkingen mogelijk op deze Jemsz presentatiepakken, jassen en broeken. Jeni Sport beschikt over eigen drukapparatuur. 

Geen producten in deze categorie

SPORTIEVE DAMES IN PRESENTATIEPAKKEN VAN JEMSZ  
Binnenkort ziet u op deze pagina verschillende presentatiepakken van Jemsz, speciaal voor de sportende dames. Deze tweedelige presentatiepakken zijn uitermate functioneel en comfortabel. De kleding is voorzien van sneldrogend en ventilerende materialen, voor optimale luchtcirculatie. Vocht en warmte worden daardoor eenvoudig gereguleerd en getransporteerd. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat de kleding mooi aansluit op het lichaam. De pakken zijn daarnaast comfortabel en licht van gewicht voor optimale bewegingsvrijheid. De presentatiepakken zijn straks verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, designs en maten.

Eigen ontwerp laten bedrukken
Met onze eigen drukapparatuur kunnen wij de presentatiepakken voor vrouwen van Jemsz (of de losse kledingstukken) bedrukken met de gewenste logo’s, symbolen, teksten of motto’s. Handig voor binnen een team bijvoorbeeld, of om de club of sportvereniging herkenbaar te maken. Of gewoon omdat een presentatiepak er persoonlijker en unieker van wordt. Op onze webshop staan al wel andere Jemsz sportkledingstukken voor dames, zoals shirts, broeken en sportkousen.

Keuze en advies
Op onze webshop staan kledingstukken voor dames van het bekende merk Jemsz, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Adidas, Cawila, Jako, Uhlsport en Puma. Neem gerust een kijkje en kies uw favoriete exemplaar. Kunt u niet kiezen of heeft u vragen? Neem gerust contact op met Jeni Sport. We geven altijd vrijblijvend advies (zonder verplichtingen).