Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Jemsz Presentatiepakken

U ziet de Jemsz Presentatiebroek Lisboa en de Jemsz Presentatiejas Portugal. Verkrijgbaar als set of als losse kledingstukken. Binnenkort komen hier meerdere Jemsz Presentatiepakken bij. 

Bestelt u meer dan één presentatiepak of -kledingstuk, dan kunt u korting krijgen! Die korting kan oplopen tot maar liefst 30%! Daarnaast zijn diverse bedrukkingen mogelijk op deze Jemsz presentatiepakken, jassen en broeken. Jeni Sport beschikt over eigen drukapparatuur. 

PRESENTABEL IN EEN PRESENTATIEPAK VAN JEMSZ
Deze tweedelige presentatiepakken van Jemsz zijn uitermate functioneel en comfortabel. De kleding is voorzien van sneldrogend en ventilerende materialen, voor optimale luchtcirculatie. Vocht en warmte worden daardoor eenvoudig gereguleerd en getransporteerd. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat de kleding mooi aansluit op het lichaam. De pakken zijn daarnaast comfortabel en licht van gewicht voor optimale bewegingsvrijheid. De presentatiepakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties en maten.

Eigen ontwerp laten bedrukken
Met onze eigen drukapparatuur kunnen wij de presentatiepakken van Jemsz (of de losse kledingstukken) bedrukken met de gewenste logo’s, symbolen, teksten of motto’s. Handig voor binnen een team bijvoorbeeld, of om de club of sportvereniging herkenbaar te maken. Of gewoon omdat een presentatiepak er persoonlijker en unieker van wordt. Voor een compleet geheel staan er op onze webshop ook andere Jemsz sportkledingstukken, zoals shirts en sportkousen.

Keuze en advies
Op onze webshop staan presentatiepakken en andere kledingstukken van Jemsz, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Adidas, Cawila, Jako, Uhlsport en Puma. Neem gerust een kijkje en kies uw favoriete exemplaar. Kunt u niet kiezen of heeft u vragen? Neem gerust contact op met Jeni Sport. We geven altijd vrijblijvend advies (zonder verplichtingen).