Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Jemsz Regenjassen

Brrr het is koud en nat buiten, maar u kunt uw team niet in de steek laten. Daarom heeft Jemsz regenjassen voor sporters. Jeni Sport biedt de regenjassen van Jemsz aan omdat wij willen dat u plezier in sporten heeft. En buiten dat, zorgen we graag goed voor u. De regenjassen van Jemsz zijn van nylon, robuust en waterbestendig materiaal. Wind en regen maken geen kans met deze jassen. Dus, schaf aan en scoor!

Bij Jeni Sport scoort u altijd
Want naast regenjassen, hebben we nog veel meer sportkleding, sport accessoires en sportattributen om uw buitensport mogelijk te maken. En niet alleen van Jemsz, ook bieden wij u Jako, Masita en Erima, merken die u een goede prijs-kwaliteitsverhouding garandeert. Bekende merken kunt u ook bij Jeni sport krijgen, denk aan Nike, Puma en Adidas.

Bedrukking met eigen apparatuur
Sportkleding zijn er dus in veel verschillende soorten, maar wilt u een uniek exemplaar? Laat uw sportkleding dan bedrukken met uw naam, clubnaam, rugnummer, logo of sponsor. Wij bedrukken uw kleding graag en dat met ons eigen apparatuur. Er is veel mogelijk in overleg. Dus neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!