Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Jemsz Scheidsrechter

Geen spel zonder scheidsrechter! Daarom biedt Jeni Sport niet alleen sportkleding voor teams en individuen. Maar ook speciaal voor scheidsrechters. Jemsz is een merk dat kwalitatief goed is voor de prijs die gevraagd wordt. Bij scheidsrechterskleding denkt u aan sponsorloze shirts, onderscheidend van spelende teams. Een scheidsrechter moet zich ook voorbereiden op een wedstrijd, zo zijn er dus warmere collecties voor het opwarmen en collecties voor tijdens de wedstrijden. En accessoires als fluitjes en vlaggen zijn ook bij ons te koop.

Maak het spel compleet
Jeni Sport biedt niet alleen kleding, ook goede schoenen zijn een must. Wie bieden u dan ook indoorschoenen voor in de zaal en speelt u liever in de buitenlucht, biedt Jeni Sport ook outdoor schoenen. Bescherming is ook niet te missen, wij willen dat u veilig uw sport uit kunt voeren met onder andere beenbeschermers. Kijk verder in onze webshop voor andere sportattributen en sportaccessoires.

Bedrukking mogelijk
Wilt u uw kleding eigen maken? Dat maken wij voor u mogelijk. Jeni Sport heeft eigen apparatuur om uw
kleding te bedrukken met uw eigen logo, uw eigen naam of rugnummer. Geef uw wens door en wij maken een offerte voor u op. Bij goedkeuring gaan wij graag voor u aan de slag!