Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Jemsz scheidsrechterskleding online kopen

Ben je de vaste scheidsrechter voor het team van je zoon, doe je het bij de club van je vrienden of ben je professioneel scheidsrechter? In alle gevallen is Jemsz scheidsrechterskleding ideaal, omdat het verkrijgbaar is in vier verschillende sets, zodat je altijd voorzien bent van schone en kwalitatief goede kleding.

De sets scheidsrechterskleding van Jemsz zijn verkrijgbaar in maar liefst vier kleuren: grijs, rood, geel en blauw. De kleurenvariatie zit in de tops met lange mouwen, de shorts zijn alleen in het grijs. Draag je liever korte mouwen, of juist lange? Bij Jemsz scheidsrechterskleding is dat allebei mogelijk, dus je kunt ook twee verschillende sets scheidsrechterskleding kopen, aangezien je nooit weet wat je van het Nederlandse weer kunt verwachten!

Scheidsrechterskleding moet natuurlijk ook comfortabel en praktisch zijn. Daarom zijn de sets Jemsz scheidsrechterskleding gemaakt van een lichte, comfortabele stof van 100% polyester in de kleuren geel, grijs, blauw en rood. Het Jemsz scheidsrechtersshirt is voorzien van 2 borstzakjes met klittenband, zodat je kleinere attributen bij je kunt dragen op het veld zonder ze te verliezen. Je moet die rode kaart natuurlijk wel kunnen trekken als dat nodig is!