Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Jemsz sportbroeken unisex kopen

Draag je tijdens trainingen en wedstrijden graag korte broeken? Jemsz sportbroeken zijn geschikt voor mannen en vrouwen en beschikbaar in heel veel verschillende kleuren en maten. De broeken zijn gemaakt van 100% polyester van topkwaliteit en dragen zeer comfortabel. De Jemsz sportbroeken zijn verrassend betaalbaar en Jeni Sport kan ze ook voor je bedrukken!

 

Heel veel maten Jemsz sportbroeken

De sportbroeken van Jemsz zijn beschikbaar in heel veel verschillende maten. Daarmee zijn de shorts geschikt voor kinderen met een maat vanaf 116, maar ook voor volwassenen tot en met maat 2XL. Kies je favoriete kleur, of zelfs meerdere van je favoriete kleuren, en je kunt weer jaren vooruit met deze kwalitatief goede sportbroeken van Jemsz!

Jemsz sportbroeken bedrukken

Wil je je sportbroek van Jemsz graag laten bedrukken? Dat kan bij Jeni Sport. Wij bedrukken sportkleding in eigen beheer, waardoor je een goede prijs krijgt én verzekerd bent van topkwaliteit bedrukking. Met de betaalbare prijzen van de Jemsz sportbroeken kun je voor je hele team shorts laten bedrukken voor een mooie prijs! Neem contact met ons op en vraag een offerte aan!