Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Kempa Scheidsrechters Kleding

Scheidsrechters zijn niet te missen tijdens de wedstrijd. Welke teamsport je ook speelt. Daarom kiest Jenisport voor de beste kwaliteit voor elke scheidsrechter. We hebben Kempa scheidsrechterskleding voor dames en heren en zelfs voor kinderen. Wat zijn de eisen van scheidsrechterskleding en waar moet je op letten bij het kopen van scheidsrechterskleding? Jenisport tipt!

Kempa scheidsrechterskleding voor hem en haar

Het merk Kempa levert scheidsrechterskleding voor dames en voor heren. Hetzelfde design: een effen kleur met een andere kleur accenten. Kies uit zwart met geel, groen met zwart, blauw met zwart of oranje met zwart. Wél een andere pasvorm: voor de vrouwen hebben we in onze webshop een getailleerd shirtje. Zo hoeft een vrouwelijke scheidsrechter niet te zwemmen in haar kleding. Als scheidsrechter ben je namelijk ook zeer actief op het veld, je moet meerennen om de mogelijke overtredingen te kunnen zien. Fijn dus, als het materiaal met je meebeweegt, als je ademende mesh inzetstukken hebt en stof dat goed schoon te maken is. Wel zo comfortabel!

  • Besparing 20%
44,99 35,99
Vanaf 31,49
(Incl. BTW)
  • Besparing 20%
44,99 35,99
Vanaf 31,49
(Incl. BTW)
Kempa Referee Short Zwart 2003041 01
  • Besparing 20%
34,99 27,99
Vanaf 24,49
(Incl. BTW)
  • Besparing 20%
34,99 27,99
Vanaf 24,49
(Incl. BTW)

Scheidsrechterskleding moet onderscheidend zijn

Scheidsrechterskleding was vroeger vooral zwart, of zwart-wit gestreept. Tegenwoordig zien we veel scheidsrechters in felle kleuren lopen. Eén ding is heel belangrijk: scheidsrechterskleding moet onderscheidend zijn. Als scheidsrechter moet je namelijk opvallen en niet te veel op één van de teams lijken. Anders ontstaat er verwarring. Scheidsrechterskleding is altijd anders dan teamkleding. Denk aan een borstzakje voor pennen en gele of rode kaarten. En in de broeken broekzakken voor fluitjes of notitieblokjes. De meeste zakken zijn afgesloten met klittenband, zodat je tijdens het meerennen met het spel geen dingen kunt verliezen.

Kempa scheidsrechterskleding voor iedere sport 

Kempa is heel bekend in de handbalwereld. Scheidsrechterskleding van Kempa is niet alleen voor handballers. Jenisport keurt de Kempa scheidsrechterskleding ook goed voor sporten als korfbal, voetbal en volleybal. Ook bij deze sporten moet een scheidsrechter namelijk vliegen tussen de spelers om alles zo goed mogelijk in de gaten te houden.

Het KNVB, KNKV en het NHV hebben de volgende eisen als het gaat om scheidsrechterskleding:

  • De scheidsrechter moet herkenbaar zijn
  • Scheidsrechterskleding is in dezelfde kleuren samengesteld
  • De kleding zit comfortabel en is van goede kwaliteit
  • Het scheidsrechterstenue is voorzien van zakken
  • Er mogen geen logo’s zichtbaar zijn, tenzij het om een sponsorcontract gaat.

Nu is dat laatste natuurlijk echt voor de profs, over de overige eisen hoef je bij Jenisport niet over in te zitten. Al onze scheidsrechterskleding is van goede kwaliteit, zit comfortabel en zijn voorzien van zakken! Comfortabele kleding voor een goede prijs-kwaliteit verhouding, dat wil toch iedere sporter?

Hoe valt Kempa scheidsrechterskleding

Kempa scheidsrechterskleding valt normaal. Kempa is een merk dat voor optimale kwaliteit gaat voor dames en heren. We noemden het al eerder: Kempa maakt onderscheid tussen vrouwenkleding en mannenkleding, zodat er voor ieder figuur een passend tenue is. Scheidsrechterskleding van Kempa maakt het mogelijk dat je alle kanten op kunt duiken en springen, om maar die bal tegen te houden! Voor de mannen zijn de Kempa scheidsrechtersshirts vanaf maat S t/m 3XL te verkrijgen, voor de vrouwen maat S t/m 2XL. Bestel je scheidsrechterskleding snel!