Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Masita Handbalkleding

Op deze pagina ziet u handbalkleding van het gerenommeerde merk Masita, zoals broekjes en shirts. Wij leveren uiteraard ook aan (handbal)verenigingen en kunnen de Masita-handbalkleding met alle mogelijke bedrukkingen bedrukken. De aan logo's, nummers of namen. Bestelt u meerdere producten? Dan geven wij staffelkorting die kan oplopen tot maar liefst 30%!

MASITA VOOR VURIGE HANDBALLERS
Jenisport biedt handbalkleding voor professionele- en amateurspelers. Onze Masita-collectie bestaat uit aangename tights en shirts. 

Vocht en warmte
Masita weet hoeveel handballers bewegen en heeft daar rekening mee gehouden. De kledingstukken zijn gemaakt van Polyester met een functioneel Masita Ultra Fit-technologie. Die Ultra Fit in combinatie met de anatomisch geplaatste Mesh-inzetstukken zorgen ervoor dat vocht en warmte uitstekend worden gereguleerd. Dat zorgt tegelijkertijd voor verkoeling tijdens het sporten. Samengevat zijn de Masita-kledingstukken in hoge mate ademend.

Comfortabel
Daarnaast is de stof van de kleding soepel en flexibel, voor zoveel mogelijk bewegingsvrijheid en een comfortabel gevoel. Niets is zo vervelend als je druk moeten maken om kleding tijdens het sporten. Dat is met deze Masita kledingstukken niet nodig.

Keuze
De Handbalkleding is beschikbaar in vele kleuren. De shirts kunt u krijgen met korte mouwen of lange mouwen en natuurlijk hebben wij verschillende maten in ons assortiment. Is dat nog niet genoeg? Dan kunt u altijd kijken naar sportkleding van andere merken die we op onze webshop hebben staan. Bijvoorbeeld van Adidas, Nike, Puma, Erima of Uhlsport.

Bedrukken
Als u wilt, kunnen we de kledingstukken ook voor u bedrukken. Bijvoorbeeld met het club- of teamlogo of met rugnummers, namen of andere teksten en afbeeldingen. We beschikken over onze eigen drukmachines, waardoor we uw kleding eenvoudig omtoveren tot unieke en/of herkenbare outfits.