Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Masita Indoorkleding

Op deze pagina ziet u indoorkleding van het gerenommeerde merk Masita. De kleding is gemaakt van sterke materialen, met een warmte- en vochtregulerende werking. Eventueel kunnen we de kleding voor u bedrukken, want we beschikken over onze eigen drukapparatuur.
En het goede nieuws is dat bij een afname van grotere aantallen we kwantumkorting geven die kan oplopen tot maar liefst 30%!

KNALLEN MET DIE HAP!

Onze collectie indoor sportkleding van Masita bestaat uit shirts, tights en bermuda's. De kledingstukken zijn gemaakt van 100% Polyester met een CimaTech-systeem. Zodat warmte en vocht eenvoudig gereguleerd worden. De kledingstukken zijn daarnaast voorzien van anatomisch geplaatste Mesh-stukken, die daar nog eens extra aan bijdragen.

Kleding bedrukken
Wilt u uw kleding bedrukken? Dat is geen probleem. Bij Jenisport beschikken we over onze eigen drukapparatuur. De shirts bieden voldoende ruimte om op de voor- en/of achterkant bedrukt te worden. Zo maakt u uw team en/of club direct herkenbaar en vormt u samen meer een eenheid.

Collectieve aanvraag
Teams, bedrijven en verenigingen kunnen een speciale aanvraag bij ons doen voor indoor kledingsets. Hoe meer kledingstukken u bestelt, hoe hoger de korting kan oplopen. Ga naar http://www.jenisport.nl/offerte.html voor het opvragen van een offerte.

Keuze
Bent u benieuwd naar de handbalkleding van andere merken? Bekijk gerust onze collecties van bijvoorbeeld Adidas, Cawila of Uhlsport. Keuze genoeg!