Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Masita Keepershirts

Jeni Sport voorziet ook keepers graag van kwalitatief hoogwaardige kledingstukken. Daar horen keepershirts van Masita bij. Shirts voor keepers van elk niveau die intensief bewegen. Vallen, schuiven, liggen, springen, blokkeren en bukken: het hoort er allemaal bij. De stof van de Masita keepershirts ventileren uitstekend door het sneldrogende systeem en de Mesh inzetstukken.

Leuk extraatje: we bedrukken desgewenst de kledingstukken met logo’s, nummers en teksten. Jeni Sport beschikt namelijk over eigen drukapparatuur. 

Bij twee of meer keepershirtbestellingen geven we aantrekkelijke kwantumkortingen.

SSSSSSHIRTS VAN MASITA! 

Zonder bewegingsvrijheid is het voor een keeper lastig keepen. De keepershirts van Masita zijn daarom soepel, flexibel, lichtgewicht en speciaal ontworpen voor in en rondom het doel. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat de shirts goed aansluiten rondom de schouders en de armen. De manchetten zijn wat korter, zodat er voldoende ruimte overblijft voor keeperhandschoenen. Ook de ellebooggedeelten zijn verstevigd, omdat keepers daar nu eenmaal regelmatig op landen. De keepershirts ventileren uitstekend dankzij het speciale sneldrogende materiaal en de extra Mesh inzetstukken die in het polyester zijn verwerkt. Deze shirts kunnen tegen een stootje en zijn uitermate comfortabel. De Masita keepershirts zijn overigens ook nog eens eenvoudig schoon te krijgen.

Passende oufit
De keepershirts van Masita zijn goed te combineren met onze andere Masita kledingstukken. Wie graag met een bij elkaar passende outfit sport, kan kiezen voor broeken, jasjes en andere kledingstukken met dezelfde kleurcombinaties of ontwerpen. Voor nog meer eenheid binnen een team, vereniging of club, kunnen we met onze eigen drukapparatuur gewenste symbolen, logo’s, nummers en/of teksten op de kleding drukken.

Ruime keuze
Op de webshop van Jenisport staan niet alleen keepershirts en kledingstukken van Masita, maar ook van gerenommeerde merken als Jako, Adidas, Cawila, ErimaUhlsport en Puma. Bekijk gerust ons ruime aanbod aan sportshirts, -broeken, -jassen, -sokken, -schoenen en –attributen. Er is keuze genoeg, voor jong en oud.