Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Masita Presentatiepakken Dames

U ziet hier een presentatiepak voor dames van het gerenommeerde merk Masita. Een comfortabel presentatiepak speciaal ontworpen voor het vrouwelijk lichaam. 

Bestelt u meer dan één dames presentatiepak van Masita, dan krijgt u al korting; die korting kan oplopen tot maar liefst 30%! Daarnaast zijn diverse bedrukkingen mogelijk op deze Erima dames pakken, jassen en broeken. Jeni Sport beschikt namelijk over eigen professionele drukapparatuur. 

Geen producten in deze categorie

DAMES PRESENTATIEPAK VAN MASITA

Dit tweedelige presentatiepak is speciaal ontwikkeld voor vrouwen. De kledingstukken hebben een vrouwelijke snit en sluiten goed om het lichaam aan. De kleding is voorzien van sneldrogend en ademend materiaal voor optimale luchtcirculatie. Vocht en warmte worden daardoor eenvoudig gereguleerd. Mede dankzij de Polyester-Mesh onderdelen. Het presentatiepak is daarnaast uitermate comfortabel en licht van gewicht, voor meer bewegingsvrijheid tijdens het sporten. Dit Masita Presentatiepak Brasil is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren en in de maten 128 t/m XXXL. 

Eigen ontwerp
Met onze eigen drukapparatuur kunnen wij Masita presentatiepakken voor dames bedrukken met de gewenste logo’s, symbolen, teksten of motto’s. Handig voor binnen een team bijvoorbeeld, of om de club of sportvereniging herkenbaar te maken. Of gewoon omdat een presentatiepak er persoonlijker en unieker van wordt. Voor een compleet geheel staan er op onze webshop ook andere Masita sportkledingstukken, zoals shirts en sportkousen.

Keuze en advies
Op onze webshop staan presentatiepakken voor dames en andere kledingstukken van Masita, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Adidas, Cawila, Erima, Jako, Uhlsport en Puma. Neem gerust een kijkje en kies uw favoriete exemplaar. Kunt u wel wat advies gebruiken, kunt u geen keuze maken of heeft u vragen? Neem contact op met Jeni Sport. We geven graag vrijblijvend advies (dus zonder verdere verplichtingen).