Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Masita Scheidsrechters Kleding

U ziet hieronder een mooie kledingset voor de scheidsrechter van het gerenommeerde merk Masita met de bijpassende titel 'Masita Scheidsrechterset'. Bestel op deze pagina uw Masita Scheidsrechterskleding online. We bezorgen zo snel mogelijk. 

Daarnaast is het mogelijk deze Masita scheidsrechterskledingset bij ons te laten bedrukken, hierbij is van alles mogelijk qua bedrukking! Jeni Sport beschikt namelijk over eigen drukapparatuur.

Bestelt u meerdere kledingstukken? Dan kunt u korting krijgen die op kan lopen tot maar liefst 30%. 

EEN OOGJE IN HET ZEIL HOUDEN
Scheidsrechters houden alles goed in de gaten. Daarom rennen ze voortdurend over het veld en staan ze als haviken langs de lijn. Het is belangrijk dat scheidsrechterskleding comfortabel en flexibel zit. De scheidsrechterskleding van Masita op onze webshop is daarom voorzien van sneldrogende en ventilerende materialen voor optimaal vochttransport en uitstekende luchtcirculatie. Ademende kledingstukken die bestand zijn tegen een stootje en waarin de scheidsrechter meer dan voldoende bewegingsvrijheid heeft. Verkrijgbaar in diverse -uiteraard opvallende- kleuren en goed te combineren met andere Masita kledingstukken uit onze collecties.

Scheidsrechterskleding bedrukken 
Met onze eigen drukapparatuur kunnen wij de scheidsrechterskleding bedrukken met de gewenste club- of sponsorlogo’s, symbolen, teksten, rugnummers en/of motto’s. De scheidsrechter moet natuurlijk herkenbaar zijn op het sportveld. Het bedrukken van kleding kan de positie van de scheidsrechter net iets meer versterken.

Keuze genoeg
Op onze webshop staat scheidsrechterskleding en andere kledingstukken van Masita, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Adidas, Jako, Uhlsport en Puma. Neem gerust een kijkje en kies uw favoriete kleding uit het ruime aanbod aan sportshirts, -broeken, -jassen, -kousen, -schoenen en –attributen. Keuze genoeg! Kunt u niet goed kiezen? Of heeft u een vraag? Neem contact op met Jeni Sport. We helpen u graag en geheel vrijblijvend verder.