Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Masita Trainingspakken

Ben je toe aan een nieuw trainingspak, bijvoorbeeld omdat je oude trainingspak te klein is geworden of kapot is gegaan? Snuffel dan eens in ons assortiment Masita trainingspakken! Masita trainingspakken zijn er voor kinderen en volwassenen en in veel verschillende kleuren en samenstellingen.

Niet ieder merk heeft trainingspakken voor kinderen. Masita wel! Masita trainingspakken beginnen al bij maat 116, waardoor je ook voor een trainingspak voor je kids bij Jeni Sport terecht kunt. Profiteer van onze scherpe prijzen en spaar bovendien voor korting op je volgende bestelling bij aanschaf van Masita trainingspakken (ook voor volwassenen)!

Masita trainingspakken zijn gemaakt van 100% polyester en verkrijgbaar in diverse kleuren en samenstellingen. Heb je alleen een trainingsjas of trainingsbroek nodig? Ook die vind je op deze pagina. De meeste trainingsbroeken van Masita zijn voorzien van een ritssluiting. Het is bij Jeni Sport ook mogelijk om Masita trainingspakken te bedrukken. Dit doen we in eigen beheer, zodat we de kosten laag kunnen houden en perfecte kwaliteit garanderen.