Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Masita Volleybalkleding

Hee volleyballer, bij ons ben je aan het juiste adres voor volleybalkleding van onder andere het merk Masita! Bij Jeni Sport kun je terecht voor volleybalkleding voor mannen, vrouwen en kinderen, meerdere dessins en meerdere maten. En zelfs voor volleybal-ballen van Masita kun je een kijkje nemen in onze webshop. Wist je trouwens dat je bij ons ook je volleybalkleding kunt laten bedrukken? Leuk, een volleybalshirt met een teamnaam of een rugnummer! Om jouw volleybalkleding zo goed en comfortabel mogelijk te houden voor een langere tijd, geven we hieronder wat wastips mee. 

Volleybal kleding voor Mannen vrouwen en kinderen

Volleybalkleding bieden we in onze webshop aan voor mannen, vrouwen en kinderen in veel verschillende kleuren, verschillende designs en in verschillende maten. Volleybalkleding kan bestaan uit volleybalshirts, volleybalshorts, volleybaltights, voor de dames zijn er volleybalskirts, 3/4e trainingsshorts en bermuda’s. Masita volleybalkleding bieden we aan in kindermaten 116 t/m 164. Voor dames en heren kun je terecht als je kledingmaat XS hebt tot en met maat 3XL.

Bedrukken van volleybalkleding

Een volleybalclub of volleybalteam wil herkenbaar zijn aan de naam, het logo of de kleuren. Vaak wordt deze herkenning aangebracht in de vorm van een logo of bedrukking van de naam op het shirt of zelfs op broeken. Ook komt het vaak voor bij sporten als volleybal dat er rugnummers bedrukt worden. Het bedrukken van je volleybalkleding kun je gerust aan Jeni Sport overlaten! We hebben een drukkerij in eigen huis! Lever jouw ontwerp aan en wij zorgen dat je shirt, volleybalbroek of volleybalrok bedrukt en al bij je thuis of op de volleybalclub bezorgd wordt!

Wastips voor sportkleding

Helaas komt het wel eens voor: nare geurtjes. Deze kun je niet altijd mijden. Logisch: als je je inspant, zweet je. Maar tegen nare geurtjes en textielbeschadiging is wat te doen. Sportkleding wassen op de juiste manier is zo gepiept met onderstaande tips!

  1. Laat je sportkleding minimaal een kwartier inweken in azijn gecombineerd met koud water, gooi de was in de wasmachine. Et voila: je sportkleding ruikt weer naar bloemetjes.
  2. Wasverzachter werkt averechts: niet gebruiken dus bij sportkleding. Het houdt geurtjes vast, niet echt fris!
  3. 30 graden is heet zat, anders tast je het textiel van je sportkleding aan.
  4. Het te veel aan wasmiddel wordt niet goed uitgespoeld, waardoor het dode huidcellen vasthoudt, wat vervolgens zorgt voor nare geurtjes.
  5. Werkt bovenstaande niet, doe de sportkleding dan in een plastic zak en vervolgens in de vriezer: de kou doodt de bacteriën die nare geurtjes veroorzaken.
  6. Om textiel mooi te houden is het raadzaam om sportkleding binnenstebuiten te wassen.
  7. Was de sportkleding direct: hoe langer je wacht, hoe meer de nare geur zich in de stof hecht.

Ook ballen van het merk Masita

Je hebt niet alleen volleybalkleding nodig om uit de voeten te kunnen op een volleybalveld! Ook volleybal-ballen zijn een must om de sport uit te kunnen voeren. In onze webshop vind je ballen van het merk Masita. Stevige ballen die lang meekunnen voor een fijne prijs. Dat is mooi meegenomen!

Overige merken en producten

We verkopen niet alleen Masita voor volleyballers. Ook Adidas, Nike, Erima en Jako vind je in ons assortiment. We vinden het als sportliefhebbers erg belangrijk dat andere mensen ook gestimuleerd worden om te sporten en dat ze niet tegengehouden worden door te dure sportkleding. Vandaar dat we goede en comfortabele sportkleding bieden van gerenommeerde merken voor een mooie prijs. Kijk ook eens in onze outlet voor de kleine prijsjes!