Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Mikasa Volleyballen

U ziet hieronder verschillende volleyballen van het gerenommeerde merk Mikasa. De ballen hebben elk unieke speeleigenschappen. Ballen met een stabiele vlucht, ballen met extra grip, ballen met een demplaag. De schoolbal is wat lichter van gewicht en ideaal voor jongere spelers. 

En pssst... bij afname van grotere aantallen volleyballen krijgt u korting. Deze staffelkorting kan maar liefst oplopen tot 30%!

KNAL! DAAR GAAT EEN VOLLEYBAL!
U ziet hierboven vijf soorten volleyballen van het merk Mikasa. De Mikasa MVA200, de Mikasa MVA300, de Mikasa MVA310, de Mikasa MVA330 en de Mikasa Sv-3 schoolvolleybal. Deze laatstgenoemde volleybal is inderdaad uitermate geschikt voor schoolvolleybal en trainingen voor jongeren. De bal is net wat lichter (195-225 gram), met een synthetische leren buitenzijde. Inclusief de nodige keurmerken. De andere ballen die we hierboven tonen zijn bedoeld voor trainingen en wedstrijden. Ballen van een premiumkwaliteit, met een opvallend design voor extra zichtbaarheid. Ballen met acht panelen voor extra grip en met goede vluchteigenschappen. De Mikasa MVA200 stond in de spotlights tijdens de Olympische Spelen in 2008 en 2012, omdat deze bal hier werd gebruikt. De bal heeft dan ook een dempende laag voor minder terugslag en betere balcontrole. Zo heeft iedere bal die we van Mikasa bieden eigen kenmerkende speeleigenschappen die een potje volleybal zo aangenaam mogelijk maken.  

Stevige volleybal
De volleyballen van Mikasa zijn duurzaam en kunnen tegen een stootje (dat mag natuurlijk ook wel bij een potje volleybal).

Vragen en advies
Kunt u wel wat advies gebruiken of heeft u vragen over de volleyballen op onze webshop? Neem gerust contact met ons op, we geven graag vrijblijvend advies. En pssst... benieuwd naar andere volleyballen op onze webshop? We hebben ook volleyballen van de merken Erima, Molton of Gala. Snuffel gerust eens rond.