Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Molten Voetballen

U kunt hier op deze pagina direct Molten voetballen online bestellen. Trainingsballen, maar ook voetballen voor de jeugd en voor wedstrijden. De voetballen zijn van een uitstekende kwaliteit en zeer betaalbaar. Bovendien geven wij kortingen tot maar liefst 30% indien u meerdere Molten voetballen bestelt. We leveren de voetballen voor gras, maar ook Masita ballen voor harde ondergronden en kunstgras.

KNALLEN MET DIE MOLTON BALLEN

De voetballen van Molton zijn bijzonder geschikt voor een intensieve pot voetbal. De ballen zijn stevig en voldoen aan alle belangrijke voetbaleisen (sommigen ook die van FIFA). We bieden trainingsballen en wedstrijdballen voor zowel indoor als outdoor voetbal, voor de jeugdteams en voor de volwassenen. De ballen zijn stuk voor stuk intensief getest op de volgende aspecten:
1. gewicht,
2. vorm,
3. grootte en
4.wateropname.
De Molton ballen bestaan uit 32 panelen en zijn gemaakt van PU-materiaal, ze zorgen voor ijzersterke spel- en vluchteigenschappen. Met een speciale balbouw voor een verminderde rebound en een zachte binnenbal. De ballen gaan lang mee en wachten met smart op een stevig potje voetbal.

Variëteit
U ziet hierboven zes verschillende voetballen, met elk eigen unieke speeleigenschappen. Ballen voor zaalvoetbal, of ballen voor outdoor voetbal. Klik op de bal om meer informatie te verkrijgen.

Ruime keuze
Op onze webshop staan voetballen van het kwaliteitsmerk Molten, maar ook van andere gerenommeerde merken zoals Adidas, Cawila, Jako, Uhlsport, Erima en Puma. Bekijk ook eens de andere voetballen uit onze collecties en bepaal welke ballen u graag gebruikt. Keuze genoeg!

Advies
En u heeft nogal wat keuze. Weet u niet goed waar u voor moet kiezen? Of heeft u een vraag over de voetballen van Molten. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag en geheel vrijblijvend verder.