Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Nike Jassen

Jenisport biedt een ruime keuze uit water- en windafstotende Nike-jassen. Een aantal jassen heeft ook een capuchon. Alle jassen zijn gemaakt van ademende kwaliteitsmaterialen. Ook is het mogelijk deze Nike-jassen te laten bedrukken!

Bij afname van grote aantallen geven wij kwantumkorting tot 30%.

IN M'N SAS MET M'N NIKE-JAS
De jassen van Nike zijn niet alleen waterafstotend, maar zijn ook voorzien van Storm-Fit-materialen wat ook koude wind blokkeert. Een ademende jas die daarnaast vocht en warmte reguleert. De jas is dus geschikt voor de meest ruige weersomstandigheden. Storm, heftige regenval en hagelbuien: geen probleem. Met een van deze Nike-jassen blijf je warm en droog. De jassen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn goed te combineren met andere Nike-kledingstukken uit onze collecties. Overigens zijn de jassen niet alleen handig voor sporttijden, maar kun je hem ook gewoon in je vrije tijd dragen. Nike ontwierp de jassen voor veelvuldig gebruik en paste modieuze designs toe. 

Jassen bedrukken
Met onze eigen drukapparatuur kunnen wij de Nike-jassen bedrukken met de gewenste logo’s, symbolen, teksten en/of motto’s. Handig voor binnen een team bijvoorbeeld, of om de club of sportvereniging herkenbaar te maken. Of gewoon omdat een jas er persoonlijker en unieker van wordt.

Ruime keuze
Op onze webshop staan jassen en andere kledingstukken van kwaliteitsmerk Nike, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Neem gerust een kijkje en kies uw favoriete kleding uit het ruime aanbod aan sportshirts, -broeken, -kousen, -schoenen en –attributen. Keuze genoeg!