Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Nike Handbalkleding

De handbalkleding van Nike bestaat onder andere uit shirts, broekjes en complete sets. Wij leveren uiteraard ook aan (handbal)verenigingen en kunnen de Nike-handbalkleding met alle mogelijke bedrukkingen bedrukken. Bestelt u meerdere producten, dan geven wij staffelkorting die kan oplopen tot maar liefst 30%!

HANDBALLEN MET TOPKLEDING

Jenisport biedt handbalkleding voor professionele- en amateurspelers. Van losse shirts, shorts en kousen tot volledige sets die een perfecte eenheid vormen.

Vocht en warmte
Nike weet hoeveel sporters en dus ook handballers bewegen en heeft daar rekening mee gehouden. De kledingstukken zijn gemaakt van High-Performance Polyester Microvezelweefsel met een functioneel Dri-Fit-systeem. Die combinatie zorgt ervoor dat vocht en warmte uitstekend worden gereguleerd. Dat zorgt tegelijkertijd voor verkoeling tijdens het sporten. Samengevat zijn de Nike-kledingstukken in hoge mate ademend.

Comfortabel
Daarnaast is de stof van de kleding soepel en flexibel, voor zoveel mogelijk bewegingsvrijheid en een comfortabel gevoel. De ergonomische pasvorm draagt ook bij aan comfort. Niets is zo vervelend als een sporter zich druk moet maken om kleding die niet lekker zit tijdens het sporten. Dat is met deze Nike-kledingstukken niet nodig.

Keuzes
De Handbalkleding is beschikbaar in vele kleuren. De shirts kunt u krijgen met korte mouwen of lange mouwen en natuurlijk hebben wij verschillende maten in ons assortiment. Is dat nog niet genoeg? Dan kunt u altijd kijken naar sportkleding van andere merken die we op onze webshop hebben staan. Bijvoorbeeld van Cawila, Adidas, Puma, Erima of Uhlsport.

Bedrukken
Als u wilt, kunnen we de kledingstukken ook voor u bedrukken. Bijvoorbeeld met het club- of teamlogo of met rugnummers, namen of andere teksten en afbeeldingen. We beschikken over onze eigen drukmachines, waardoor we uw kleding eenvoudig omtoveren tot unieke en/of herkenbare outfits.