Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Nike Keepersbroeken

Staan, vallen, rennen, blokkeren, liggen, bukken, zitten en kruipen. Keepers bewegen intensief en daar moeten broeken tegen kunnen. De twee bekende keepersbroeken van Nike met korte en lange pijpen zijn gemaakt van polyester en katoen en kunnen (mede dankzij de pads) tegen een stootje. Keepers kunnen kiezen uit uiteenlopende maten. Van kindermaatje tot XXL.

Met onze eigen drukapparatuur kunnen we daarnaast logo’s, motto’s, teksten, symbolen en/of nummers op de keepersbroeken drukken. 

Pssst... bij afname van grotere aantallen geven we aantrekkelijke kortingen tot maar liefst 30%.

Geen producten in deze categorie

DE BROEK AAN HEBBEN
Een keeper kan bij het tegenhouden van de bal behoorlijke schuivers maken, maar ook indrukwekkende sprongen en acrobatische moves. Een bal kan ook flink hard aankomen. Het moge duidelijk zijn: een keepersbroek moet tegen een stootje kunnen en moet bestand zijn tegen alle weersomstandigheden. De keepersbroeken van Nike zijn gemaakt van polyester en afgewerkt met katoen. De broeken zijn voorzien van verstevigende pads stevige stiksels en naden. De stof valt soepel en licht en verhoogt de afvoer van transpiratie door het Dry-Tec-systeem. De keepersbroeken van Nike zijn daardoor buitengewoon comfortabel en garanderen bewegingsvrijheid. Of u nu kiest voor een korte of lange keepersbroek.

Passende oufit
Desgewenst kunnen we met onze drukapparatuur symbolen, logo’s, nummers of tekst op de kleding drukken. Jeni Sport beschikt namelijk over eigen drukapparatuur. Handig voor binnen het team of om sportclubs herkenbaar te maken. Met de kleding van Jeni Sport kunnen teams nog meer bij elkaar passen door kledingstukken te bestellen uit dezelfde series. Jeni Sport bevat een grote collectie Nike-series. Kies bij de keepersbroeken een bijpassend shirt, trainingsjasje, kousen of schoenen. Met bij elkaar passende outfits zien teams er naast herkenbaar, ook stijlvol uit!

Ruime keuze
Jenisport levert niet alleen kledingstukken van Nike, maar ook o.a. van de kwaliteitsmerken Jako, Adidas, Erima, Uhlsport en Puma. Benieuwd naar alle diverse mogelijkheden? Snuffel gerust even rond op onze webshop. Heeft u vragen over de keepersbroeken van Nike, dan kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. We helpen u graag verder en geven vrijblijvend advies.