Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Nike Keepersets

Jeni Sport biedt binnenkort losse Nike keeperkledingstukken, maar ook complete sets bestaande uit keepershirts, keepersbroeken en sportkousen. De kleding is beschikbaar in verschillende kleurcombinaties. Nike staat bekend om de kwaliteit van de stoffen. Mede dankzij de ademende en soepele materialen, die ervoor zorgen dat de stof vocht en warmte goed reguleren en dat het comfortabel zit.

Bestelt u meerdere artikelen (mogen ook dezelfde artikelen zijn)? Dan geven wij kwantumkorting op onze Nike Keeperkledingstukken. 

Geen producten in deze categorie

BINNENKORT: NIKE KLEDINGSETS VOOR KEEPERS
Doelmannen hebben een belangrijk doel voor ogen: de bal mag er niet langs! Om keepers te ondersteunen en om ze goed voor te bereiden op een mooie pot voetbal, heeft Jeni Sport verschillende keeperkledingstukken tot een sets gebundeld. Binnenkort verschijnen op deze pagina ook sets van het kwaliteitsmerk Nike. Keeperskleding moet comfortabel zijn. Het moet lekker zitten, maar ook bestand zijn tegen transpiratie, verschillende weersomstandigheden en fraaie duiken en sprongen. De Nike keepersets, (straks) bestaande uit keepersshirts, keepersbroeken en sportkousen staan bekend om hun duurzame, flexibele en lichtgewicht stoffen. En om de perfecte pasvorm waardoor de kleding uitstekend aansluit. De stoffen van Nike zijn van een goede kwaliteit en reguleren vocht en warmte eenvoudig dankzij het Dry-systeem. De keeperskleding van Nike kan tegen een stootje. Daarnaast is de kleding van Nike makkelijk schoon te krijgen. Wat voor schuivers keepers ook maken op grasvelden.

Bij elkaar passende outfit
En voor wie graag duidelijk maakt bij welke club of vereniging hij/zij zit, kan Jeni Sport de kledingstukken bedrukken met logo’s, cijfers en teksten. Dat doen we aan de hand van onze eigen drukapparatuur. Met de keepersets van Nike zien de doelmannen er gelijk sportief en stijlvol uit. Een geheel, met bij elkaar passende kledingstukken.

Ruime keuze
Op de website van Jeni Sport staan niet alleen sportkledingstukken van Nike, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Jako, Adidas, Erima, Uhlsport en Puma. Bekijk gerust ons ruime aanbod aan sportshirts, -broeken, -jassen, -kousen, -schoenen en –attributen. Keuze genoeg! Met vragen of advies mag u altijd bij ons aankloppen. We geven graag vrijblijvend advies.