Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Nike Presentatiepakken Heren

Op deze pagina ziet u de verschillende presentatiepakken van het gerenommeerde en welbekende merk Nike. Nike ontwikkelt comfortabele en effectieve presentatiepakken, gemaakt van stevige materialen en voorzien van mesh inzetstukken voor extra ventilatie. De presentatiepakken reguleren de lichaamstemperatuur en hebben een ademende werking.

Handig: bij afname van grotere aantallen (bijvoorbeeld voor het hele team) geeft Jeni Sport kwantumkorting die kan oplopen tot maar liefst 30%.

VOOR HEREN OM ZICH TE PRESENTEREN

Deze meerdelige presentatiepakken van Nike zijn uitermate comfortabel en functioneel. De kleding is gemaakt van stevige materialen en voorzien van Mesh-inzetstukken voor optimale luchtcirculatie. Vocht en warmte worden daardoor eenvoudig gereguleerd. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat de kleding mooi aansluit op het lichaam en tegelijkertijd voor genoeg bewegingsvrijheid zorgt. De pakken zijn daarnaast comfortabel en licht van gewicht. Flexibele, soepele kleding. De presentatiepakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, ontwerpen en maten.

Eigen ontwerp laten drukken
Met onze eigen professionele drukapparatuur kunnen wij de presentatiepakken bedrukken met de gewenste logo’s, symbolen, teksten of motto’s. Handig voor binnen een team bijvoorbeeld (voor uniformiteit), of om de club of sportvereniging herkenbaar te maken. Of gewoon omdat een presentatiepak er persoonlijker en unieker van wordt. Voor een compleet geheel staan er op onze webshop ook andere Nike sportkledingstukken, zoals shirts en sportkousen. Wilt u de Nike-kleding combineren met andere merken, dan kan dat natuurlijk ook. Genoeg keuze op onze webshop!

Keuze en advies
Op onze webshop staan presentatiepakken en andere kledingstukken van het gerenommeerde merk Nike, maar ook van de kwaliteitskledingmerken Adidas, Cawila, Erima, Uhlsport en Puma. Neem gerust een kijkje. Is er teveel om te kiezen? Kunt u wel wat advies gebruiken of heeft u een vraag? Neem contact op met Jeni Sport. We geven graag vrijblijvend advies (zonder verplichtingen).