Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Nike Presentatiepakken

Deze Nike presentatiepakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De presentatiepakken hebben veel ruimte voor het bedrukken van bijna elke gewenste tekst, logo, clubnaam of andere afbeeldingen en/of teksten. Door de gebruikte materialen zijn deze Nike presentatiepakken licht van gewicht en voeren transpiratievocht goed af.

Pssst... Goed nieuws: wij geven kwantumkorting tot 30% bij afname van grotere aantallen!

EEN PRESENTATIEPAK VAN NIKE: PUIK!

Deze tweedelige presentatiepakken van Nike zijn uitermate functioneel en verkrijgbaar als set of als losse kledingstukken. De kleding is gemaakt van polyester en voorzien van Mesh-delen voor optimale luchtcirculatie. Vocht en warmte worden daardoor en door de Dri-Fit-technologie eenvoudig gereguleerd. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat de kleding mooi aansluit op het lichaam. De pakken zijn daarnaast comfortabel, licht van gewicht en wind- en waterdicht, zodat de weersomstandigheden geen belemmering vormen (behalve in hevige gevallen dan). De presentatiepakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties.

Eigen ontwerp
Met onze eigen drukapparatuur kunnen wij de presentatiepakken bedrukken met de gewenste logo’s, symbolen, teksten of motto’s. Handig voor binnen een team bijvoorbeeld, of om de club of sportvereniging herkenbaar te maken. Of gewoon omdat een presentatiepak er persoonlijker en unieker van wordt. Voor een compleet geheel staan er op onze webshop ook andere Nike sportkledingstukken, zoals shirts en sportkousen.

Keuze genoeg
Op onze webshop staan presentatiepakken en andere kledingstukken van Nike, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Cawila, Jako, Erima, Uhlsport en Puma. Neem gerust een kijkje en kies uw favoriete exemplaar. Heeft u vragen over de kledingstukken of kunt u wel wat advies gebruiken? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!