Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Nike Scheidsrechters Kleding

Nike ontwikkelde ook een speciale kledinglijn voor de scheidsrechter: shirts, shorts en kousen. Los verkrijgbaar of per set. Voor ultiem speelplezier en een comfortabel gevoel. Jeni Sport beschikt daarnaast over eigen drukapparatuur, waardoor wij de kledingstukken eenvoudig kunnen bedrukken. Voor een unieke look.

Bij afname van grotere aantallen geven wij korting die kan oplopen tot maar liefst 30%!

NIKE KLEDING VOOR SCHERPE SCHEIDSRECHTERS

Nike staat al jaren bekend als hét sportmerk van de wereld. Ook voor scheidsrechters ontwikkelde Nike speciale kleding. Scheidsrechters houden alles goed in de gaten. Daarom rennen ze voortdurend over het veld en staan ze als alerte haviken langs de lijn. Het is belangrijk dat scheidsrechterkleding comfortabel en flexibel zit. De scheidsrechterkleding op onze webshop is daarom voorzien van Dri-FIT-technologie en van Mesh-inzetstukken voor optimaal vochttransport en uitstekende luchtcirculatie. Ademende kledingstukken die bestand zijn tegen een stootje. Verkrijgbaar in diverse kleuren en goed te combineren met andere Nike kledingstukken uit onze collecties.

Los en per set
U kunt onze Nike scheidsrechterskleding als losse kledingstukken bestellen, maar ook als set. Zo weet u zeker dat u een bij elkaar passende set in huis haalt. Bestaande uit een shirt, een short en kousen. De kledingstukken hebben een uitstekende pasvorm en kleuren perfect bij elkaar.

Scheidsrechterkleding bedrukken
Met onze eigen drukapparatuur kunnen wij de scheidsrechterkleding bedrukken met de gewenste logo’s, symbolen, teksten, rugnummers en/of motto’s. De scheidsrechter moet natuurlijk herkenbaar zijn. Het bedrukken van kleding kan de positie van de scheidsrechter net iets meer versterken.

Keuze genoeg
Op onze webshop staan scheidsrechterkleding en andere kledingstukken van Nike, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Cawila, Jako, Erima, Adidas, Uhlsport en Puma. Neem gerust een kijkje en kies uw favoriete kleding uit het ruime aanbod aan sportshirts, -broeken, -jassen, -kousen, -schoenen en –attributen. Keuze genoeg!

Advies
Kunt u niet goed kiezen? Of heeft u vragen over bovenstaande Nike scheidsrechterskleding? Neem gerust contact op met Jeni Sport. We helpen u graag en geheel vrijblijvend verder.