Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Nike Sportbroeken

Dit zijn misschien wel de bekendste sportbroekjes die er bestaan: de Nike sportbroeken. Simpel en toch stijlvol, maar vooral bijzonder aangenaam om te dragen. U heeft voldoende keuze uit de Nike sportbroeken. Jeni Sport biedt zowel korte als lange sportbroeken. We leveren deze broeken direct online voor dames en heren en in diverse maten en kleuren. Aangezien we een groot assortiment Nike sportbroeken hebben, kunt u het beste hieronder kijken wat we in huis hebben en doorklikken tot u de broek heeft gevonden die u wilt.

Bij afname van meerdere Nike sportbroeken geven wij staffelkorting die kan oplopen tot maar liefst 30%! Daarnaast zijn diverse bedrukkingen mogelijk op deze Nike kledingstukken! We beschikken namelijk over onze eigen drukapparatuur.

DE BEROEMDE NIKE SPORTBROEK VOOR U
Zoals u ziet hebben we een breed assortiment aan Nike-broeken. Nike legt de nadruk op comfort, duurzaamheid en kwaliteit. De sportbroeken van Nike zijn daarom comfortabel, stevig, licht van gewicht en luchtig. Wie veel sport, weet dat bewegingsvrijheid een van de belangrijkste eisen van sportkleding is. De sportbroeken van Nike zijn daarom gemaakt van speciaal functioneel materiaal waardoor warmte en vocht optimaal worden gereguleerd. De broeken hebben daarnaast een perfecte pasvorm en sluiten goed om uw benen aan. De broeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties voor mannen, vrouwen en kinderen.

Sportbroeken bedrukken
We beschikken over eigen, professionele drukapparatuur en kunnen daarom eenvoudig de gewenste logo's, symbolen, nummers en/of motto's drukken op de kleding. Dat maakt een team, club of organisatie herkenbaar en uniek. De broeken zijn overigens uitstekend te combineren met andere Nike-sportkledingstukken, zoals shirts, jassen en sportkousen.

Ruime keuze
Op onze webshop staan sportbroeken en andere kledingstukken van Nike, maar we verkopen ook kleding van kwaliteitsmerken Adidas, Cawila, Jako, Uhlsport en Puma. Bekijk onze collecties en kies uw favoriete outfit. Keuze genoeg! Heeft u vragen over de Nike-kledingstukken? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.