Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Nike Sporttassen voor je team

Kleding, schoenen, een handdoek, shampoo, een paar flessen water en iets te eten voor de broodnodige energie: als er een training of een wedstrijd voor de deur staat, verdwijnt er heel wat in je sporttas. Ben je voor jouw team of club op zoek naar een praktische, ruime en oerdegelijke sporttas? Kijk dan eens bij de sporttassen van Nike!

Nike tas voor heren en dames

Een Nike tas is er echt voor iedereen: zowel herenteams als damesteams komen uitstekend voor de dag met een Nike sporttas. De Nike sporttas is een ruime en praktische sporttas die verkrijgbaar is in twee varianten: een sporttas zonder schoenenvak en een sporttas met een speciaal vak waarin je je schoenen apart van je kleding en shampoo kunt opbergen; ideaal en wel zo fris wanneer je schoenen vies worden tijdens het sporten! Beide Nike sporttassen zijn in drie verschillende maten (small, medium en large) en in drie verschillende tijdloze kleuren (rood, donkerblauw en zwart) te bestellen. Zo vindt ieder team en iedere club een mooie tas!

Nike tas vs. nylon tasje

Allemaal leuk en aardig, denk je misschien, maar wat is er mis met een simpel nylon tasje? Vergis je niet: een Nike tas uit het assortiment van Jeni Sport biedt meer voordelen ten opzichte van een nylon tasje dan je denkt. Graag brengen we een aantal voordelen van de Nike tas onder je aandacht.

Om te beginnen is de sporttas van Nike veel ruimer dan een nylon tasje. Vaak neem je meer kleding en spullen mee naar je training of wedstrijd dan je denkt en dan is het wel zo’n fijn idee als je weet dat je kleding en spullen de ruimte hebben. Als je kleding en je spullen in je kleine nylon tasje zitten opgepropt, heeft het vocht immers niet de ruimte om te ontsnappen en trekt het overal in. Eerlijk is eerlijk: daar zit je niet op te wachten, toch?

Daarnaast biedt de Nike tas nog een belangrijk voordeel ten opzichte van een nylon tasje: de Nike tas is namelijk vele malen steviger dan dat kwetsbare nylon tasje. Je moet er toch niet aan denken dat je thuis komt en ontdekt dat het scherm van je smartphone is gebarsten nadat je je nylon tasje per ongeluk uit je handen liet glippen terwijl je uitgleed over de onderbroek die je teamgenoot op de vloer in de kleedkamer had laten slingeren? 

Nike sporttas ook ideaal als gymtas of gymsack

Ook voor het onderwijs is de Nike sporttas ideaal. De Nike tas kan namelijk perfect worden gebruikt als gymtas of gymsack. Vooral voor leerlingen die een opleiding volgen die gericht is op sport en bewegen is een solide, ruime sporttas bepaald geen overbodige luxe. Ben je voor jouw leerlingen op zoek naar een goede sporttas? Profiteer dan van de scherpe prijzen bij Jeni Sport. Desgewenst kunnen we de Nike sporttassen voor je leerlingen ook bedrukken met bijvoorbeeld het logo van je opleiding.

Nike sporttas de ideale schooltas voor studenten sportteams

Nu we het toch over het onderwijs hebben: wist je dat de Nike sporttas ook voor studenten voetbalteams of andere studenten sportteams heel geschikt is? Veel studentenverenigingen weten de weg naar Jeni Sport te vinden om voor hun sportteam een geschikte sporttas te kopen. Dankzij de hoge kortingen bewijst Jeni Sport dat een Nike sporttas helemaal niet duur hoeft te zijn. Bovendien spaar je met ons puntensysteem ook voor extra korting op je volgende bestelling.

Draag de Nike tas ook als rugtas of schoudertas

Wist je dat de Nike sporttas niet alleen erg praktisch en ruim, maar ook verrassend veelzijdig is? Je kunt de Nike sporttas van Jeni Sport namelijk ook als schoudertas dragen. De tassen zijn namelijk voorzien van een speciale schouderriem, waardoor je de tas comfortabel om je schouder kunt dragen. Daarnaast beschikt de Nike sporttas ook over een draagriem, zodat je de tas ook naast je lichaam in de hand kunt dragen. De Nike tas zonder schoenenvak is bovendien ook als rugtas te dragen.

Laat je Nike tas bedrukken voor een unieke uitstraling

Onze scherpe prijzen en aantrekkelijke kortingen zijn niet de enige reden waarom teams, clubs, (studenten)verenigingen en onderwijsinstellingen hun Nike tassen bestellen bij Jeni Sport. Bij Jeni Sport bieden we je namelijk ook de mogelijkheid om je Nike tassen vakkundig te bedrukken, bijvoorbeeld met het logo van je club of met de naam van je teamleden. Bij Jeni Sport bedrukken we Nike tassen voor jouw team, club of vereniging in eigen beheer, zodat we garant kunnen staan voor een perfecte kwaliteit. Heb je vragen of wil je meer informatie over het bedrukken van Nike tassen? Neem dan contact met ons op!