Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Nike voetballen online kopen in onze webshop

Jeni Sport heeft voetballen in het assortiment van de merken Jako, Uhlsport, Adidas, Cawila, Masita, Erima en natuurlijk Nike. Bekijk alle voetballen op de overzichtspagina voetballen. Gaat jouw voorkeur uit naar een Nike voetbal? Op deze pagina vind je alle voetballen van Nike die in het assortiment van Jeni Sport te vinden zijn.

Waarom een Nike voetbal kopen?

Waarom zou je kiezen voor een voetbal van het sportmerk Nike? Het is een bekend merk dat vooral herkenbaar is aan het Nike logo. Dat het een bekend merk is, is niet voor niks. Nike is altijd bezig zichzelf te overtreffen en heeft kwalitatief goede sportkleding en sportaccessoires. Een Nike voetbal kopen staat dus garant voor duurzaamheid, goede kwaliteit en diverse eigenschappen die bijdragen aan een potje voetbal van hoge kwaliteit.

Eigenschappen Nike voetballen

Nike is altijd op zoek naar de beste eigenschappen om je voetbaltechnieken te optimaliseren. Zo zijn er diverse ballen met reflecterende stukken aan de buitenkant, om te zorgen dat de bal ook bij slecht weer of verminderd licht goed zichtbaar blijft. De eigenschap 'Dynamic Flat' zorgt ervoor dat je controle over de bal goed blijft op een harde ondergrond. Alle voetballen van Nike hebben natuurlijk een perfect ronde vorm en zijn ook erg vormvast, ook bij langdurig en frequent gebruik. Een andere bijzondere eigenschap die veel Nike voetballen hebben, is dat de druk constant verdeeld wordt, zodat de schoten krachtig en nauwkeurig zijn. In het hoogste prijssegment vind je een Nike voetbal met een koolstof-latex binnenbal, die zorgt voor een goed balgevoel en reactiesnelheid. De speciale Aerowtrac inkepingen en microstructuur zorgen dat de bal nauwkeurig geschoten kan worden en beter onder controle kan worden gehouden. Die microstructuur zorgt namelijk voor een gelijkmatige luchtverplaatsing, zodat je meer controle hebt over de bal.

Ook goedkope Nike voetballen

Als je denkt dat Nike voetballen alleen geschikt zijn voor voetballers met een grote portemonnee, dan heb je het mis! De voetballen van Nike zijn namelijk al te koop vanaf 16 euro. Natuurlijk heeft een Nike voetbal uit het goedkopere segment minder van de eigenschappen die hierboven genoemd worden, maar je profiteert wel van de Nike kwaliteit die altijd goed is. Ook bij deze ballen bespaar je op de adviesprijs; kijk naar de oranje balk over de afbeelding heen hoeveel je precies bespaart. En wist je dat je bij Jeni Sport op iedere aankoop punten spaart. Die punten kun je bij je volgende aankoop inzetten zodat je extra korting ontvangt, bovenop de outlet en sale-prijzen. Zo koop jij je Nike voetbal goedkoop bij Jeni Sport!

 

Korting op je voetbal bij Jeni Sport

Naast de outlet en uitverkoop prijzen die je bij Jeni Sport herkent aan de oranje balkjes over de afbeeldingen, biedt Jeni Sport ook een gunstig spaarsysteem om trouwe klanten te belonen. Bij iedere aankoop spaar je een aantal punten, dat je op de detailpagina van het product kunt vinden. Die punten worden opgeslagen in je account, en bij je volgende aankoop kun je die inwisselen voor korting. Zo weet je zeker dat je je Nike voetbal altijd zo voordelig mogelijk koopt bij Jeni Sport!

Welke Nike voetbal past bij jou?

Jeni Sport heeft een groot aanbod in voetballen. Gaat jouw voorkeur uit naar een voetbal van het sportmerk Nike? Ook dan hebben we een heleboel verschillende soorten, maten en prijzen binnen het Nike voetbal assortiment. Vind je het moeilijk om te kiezen, weet je het verschil niet tussen de verschillende maten, of wil je gewoon voor de zekerheid even navragen of jouw keuze inderdaad de juiste is? Schroom niet om je vraag aan ons voor te leggen. Jeni Sport is te bereiken op drie verschillende manieren, allen binnen kantoortijden. Spreek je het liefst iemand persoonlijk over je Nike voetbal? Bel dan even naar het telefoonnummer dat je boven aan de website vindt. Liever snel je vraag via de chat stellen? Doe dat dan in de chatbox rechts op de website. Heb je een uitgebreidere vraag die meer tekst en uitleg nodig heeft dan een korte chatvraag? Ga dan naar onze contactpagina, en stel je vraag in een bericht. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord van onze gespecialiseerde Jeni Sport medewerkers. Zo weet je zeker dat je de Nike voetbal vindt die het beste bij jou past!