Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Nike Voetbalshirts

Nike, wie kent het niet? Het merk waar alleen de swoosh al genoeg is. Het merk dat mensen stimuleert te sporten. Just do it. Het van oorsprong Amerikaanse merk ontstond in 1962 en is vernoemd naar Nikè, de godin van de overwinning. Toen wilde oprichter, oud olympier en coach al het beste voor de sporters. Het maximale uit de sporters halen door goede kleding te ontwerpen. Wij van Jeni Sport staan helemaal achter de drive van Nike en verkopen dan ook onder andere voetbalshirts van Nike. Voetbalshirts voor dames, heren en kinderen. Wist je dat je ze zelfs bij ons kunt laten bedrukken?

Nike Women's Academy 14 Trainings Top 616604 Zwart-Wit
  • Besparing 30%
25,00 17,50 (Incl. BTW)
35,00 28,00 (Incl. BTW)
Nike Park Derby Shirt 588413 Royal Blue-University Gold-Royal Blauw 467
  • Besparing 35%
23,00 14,95 (Incl. BTW)
  • Besparing 20%
20,00 16,00 (Incl. BTW)
  • Besparing 20%
45,00 36,00 (Incl. BTW)
  • Besparing 20%
20,00 16,00 (Incl. BTW)
  • Besparing 25%
25,00 18,75 (Incl. BTW)
Nike Women's Trophy II Shirt 588505 University Red-White
  • Besparing 30%
30,00 21,00 (Incl. BTW)

Nike voetbalshirts voor dames en heren

Om goed te kunnen bewegen, is goede kleding nodig. Nike voetbalshirts zijn van materiaal dat je niet vies laat voelen als je zweet, doordat het ventileert en zweet opneemt. Nike voetbalshirts voelen heel licht en zijn er met korte mouwen en lange mouwen. De voetbalshirts zijn geschikt voor dames en heren en zijn zo vormgegeven dat ze iedereen goed staan. Of je nu een topfit lichaam hebt of omdat je voetbalt om juist weer op gewicht te komen, met de shirts van Nike kom je altijd goed voor de dag.

 

Nike voetbalshirts ook voor kleine voetballertjes

Nike voetbalshirts zijn er in maten van s t/m xxl. De shirts zijn er voor dames en natuurlijk voor heren. Nike houdt rekening met elke sporter, ook met de kleinere voetballertjes. Wij van Jeni Sport bieden dan ook voetbalshirts voor volwassen én kinderen. De Nike voetbalshirts zijn allemaal van comfortabel materiaal, zodat je kinderen vrij kunnen bewegen tijdens het voetballen en het toch mooi aansluiten bij het lichaam dankzij de ideale pasvorm. De Dri-Fit van Nike zorgt er voor dat de kinderen niet helemaal nat van het zweet over het veld hoeven te rennen en daardoor koud worden. Wist je trouwens dat je Nike voetbalshirts prima kunt combineren met Nike sportbroeken of andere accessoires van Nike?

 

Nike voetbalshirts voor het hele voetbalteam

Met het hele team in dezelfde, herkenbare kleding? Dan kun je bij Jeni Sport perfect terecht! Nike voetbalshirts zijn te bestellen vanaf 10 stuks. Dus een team van 11 is geen probleem. Sporten met elf man in goede voetbalkleding, laat het hele team schitteren op het veld. Kies allemaal hetzelfde model, dezelfde kleur of dessin en laat zien dat jullie bij elkaar horen. Of beter nog: laat jullie Nike voetbalshirts bedrukken. Bij Jeni Sport hebben we een eigen drukkerij in beheer. Alles is dus mogelijk. Laat jouw rugnummer, jullie clubnaam of teamnaam drukken op jouw Nike voetbalshirt. Vraag gerust een offerte aan voor jullie 11 voetbalshirts!