Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Nike Voetbaltenues

Is jouw team het voetbaltenue ontgroeid en wil je voor jouw team graag topkwaliteit voetbaltenues waar je weer jaren mee vooruit kunt? Nike voetbaltenues behoren tot de beste voetbaltenues op de markt! Bij Jeni Sport vind je een uitgebreid assortiment met de laatste collectie Nike voetbaltenues voor de scherpste prijzen. Bij Jeni Sport kun je de Nike voetbaltenues voor jouw team meteen professioneel laten bedrukken met bijvoorbeeld jullie namen en rugnummers.

Comfortabele Nike voetbaltenues van topkwaliteit

De topkwaliteit is één van de redenen waarom teams graag in Nike voetbaltenues spelen. Nike voetbaltenues zijn geproduceerd van lichtgewicht materialen en door de comfortabele pasvorm zitten ze als gegoten. Het uitstekende draagcomfort van Nike voetbaltenues is ook te danken aan het Dri-Fit-materiaal waarvan de voetbaltenues zijn voorzien. Dit zorgt ervoor dat vocht en warmte perfect worden gereguleerd, wat nog eens extra wordt versterkt door de Mesh-delen.

Nike voetbaltenues voor ieder seizoen

Naast Nike voetbaltenues met korte mouwen kun je voor jouw team ook Nike voetbaltenues met lange mouwen kopen; ideaal om bij koude temperaturen toch lekker warm te blijven. Heb je naast een voetbalshirt ook een voetbalbroek en voetbalsokken nodig? Dan heb je bij Jeni Sport een keuze uit een aantal complete sets Nike voetbalkleding, zodat jouw team in één klap weer helemaal fris op het veld staat.

Nike voetbaltenues laten bedrukken

Wil je de Nike voetbaltenues voor jouw team graag bedrukken, bijvoorbeeld met de namen en rugnummers van je teamgenoten of met het logo van jullie shirtsponsor? Ook dan kies je voor Jeni Sport! Bij Jeni Sport kunnen we de Nike voetbaltenues voor jouw team namelijk professioneel bedrukken. Het bedrukken van Nike voetbaltenues doen we in eigen beheer. Dat scheelt niet alleen leuk in de kosten, maar zorgt ook dat we garant kunnen staan voor topkwaliteit. Neem voor de mogelijkheden voor het bedrukken van Nike voetbaltenues gerust vrijblijvend contact met ons op.

De laatste collecties Nike voetbaltenues voor de laagste prijs

Over kosten gesproken: wist je dat je bij ons altijd de laatste collecties Nike voetbaltenues scoort voor de scherpste prijzen? Als je je hele team wilt voorzien van nieuwe voetbaltenues levert dat al snel een flinke besparing op! Bovendien spaar je met je aankoop meteen voor korting op je volgende bestelling. Zo houdt jouw club een leuk centje over!