Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Puma Presentatiepakken

Deze presentatiepakken van Puma zijn verkrijgbaar in diverse kleuren (en maten). De presentatiepakken hebben veel ruimte voor het bedrukken van bijna elke gewenste tekst, logo, clubnaam of andere afbeeldingen en/of teksten. Jeni Sport beschikt over eigen drukapparatuur en kan de kleding voor u bedrukken. Door de gebruikte materialen zijn deze Puma presentatiepakken licht van gewicht en voeren eventueel transpiratievocht goed af.

Wij geven kwantumkorting tot maar liefst 30% bij afname van grotere aantallen!

STIJLVOL IN JE PRESENTATIEPAK

Deze presentatiejassen en presentatiebroek van Puma zijn uitermate functioneel. De kleding is voorzien van microvezel polyester en mesh materiaal voor optimale ventilatie. Vocht en warmte worden daardoor eenvoudig gereguleerd. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat de kleding mooi aansluit op het lichaam. De pakken zijn daarnaast comfortabel en licht van gewicht. Puma heeft speciaal rekening gehouden met het ontwerp. De presentatiepakken zijn stijlvol, met een hoge kraag met pitstop, elastische mouwen en verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties.

Eigen ontwerp
Met onze eigen drukapparatuur kunnen wij de presentatiepakken bedrukken met de gewenste logo’s, symbolen, teksten of motto’s. Handig voor binnen een team bijvoorbeeld, of om de club of sportvereniging herkenbaar te maken. Of gewoon omdat een presentatiepak er persoonlijker en unieker van wordt. Voor een compleet geheel staan er op onze webshop ook andere Puma sportkledingstukken, zoals shirts en sportkousen.

Keuze genoeg
Op onze webshop staan presentatiepakken en andere kledingstukken van Puma, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Adidas, Cawila, Jako, Erima, Nike en Uhlsport. Neem gerust een kijkje en kies uw favoriete exemplaar. Kunt u niet kiezen, heeft u vragen of kunt u wel wat advies gebruiken? Neem gerust contact met ons op. We geven vrijblijvend advies en helpen u graag verder.