Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Puma Sportbroeken Dames

Puma Sportbroeken dames, het ideaalplaatje voor de sportende vrouw. De dames sportbroekjes van Puma hebben namelijk niet alleen een voortreffelijk design, maar presteren ook op de toppen van hun kunnen. Het merk vervaardigde de nodige sportkleding en dus ook shorts, die stuk voor stuk geliefd zijn onder fanatieke en minder fanatieke sporters.

De Puma sportbroeken voor dames zijn voorzien van elastische banden en koordjes aan de bovenzijde en hebben een licht en luchtig karakter. Door een speciale damessnit is een Puma sportbroekje de ideale oplossing voor vrouwelijke sporters. Hieronder volgt een overzicht met de shorts en natuurlijk kunt u ons altijd bereiken voor passend advies. 

PUMA VOOR ECHTE SPORTERSBENEN

Puma legt de nadruk op snelheid, soepelheid en kwaliteit. De damessportbroeken van Puma zijn daarom comfortabel, stevig en luchtig. Wie veel sport weet dat bewegingsvrijheid een van de belangrijkste eisen van sportkleding is. De Puma sportbroeken zijn gemaakt van speciaal sneldrogend materiaal waardoor warmte en vocht optimaal worden gereguleerd. De broeken hebben daarnaast een perfecte pasvorm (waarbij nadrukkelijk rekening is gehouden met het vrouwelijk lichaam) en sluiten goed om uw benen aan. De stoffen zijn soepel, zodat de kleding ook geen belemmering vormt qua bewegingsvrijheid. De broeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties voor mannen, vrouwen en kinderen. En het leuk is... Vrouwen zien er ook nog eens goed uit in deze sportkleding... Daar is toch ook wat voor te zeggen!

Puma Damessportbroeken bedrukken
We beschikken over eigen, professionele drukapparatuur en kunnen daarom eenvoudig de gewenste logo's, symbolen, nummers en/of motto's drukken op de kleding. Dat maakt een team, club of organisatie herkenbaar en uniek. De damesbroeken zijn overigens uitstekend te combineren met andere Puma sportkledingstukken, zoals shirts, jassen en sportkousen.

Ruime keuze
Op onze webshop staan damessportbroeken en andere kledingstukken van Puma, maar we verkopen ook kleding van kwaliteitsmerken Adidas, Cawila, Jako, Erima en Uhlsport. Bekijk onze collecties en kies uw favoriete outfit. Keuze genoeg! Kunt u niet kiezen of heeft u een vraag? Neem gerust contact op met Jeni Sport. We helpen u geheel vrijblijvend en heel graag verder.