Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Puma Sportbroeken

Puma Sportbroeken zijn leverbaar in vele kleuren, maten en van diverse lijnen. De sportbroekjes hebben een luchtig en licht karakter en zorgen er daarmee voor dat sporters de optimale prestaties kunnen leveren. Wel zo handig bij prestatiesporten. Maar ook voor recreatief gebruik zijn de Puma sportbroekjes natuurlijk fantastisch.

De Puma Sportbroeken zijn er zowel voor heren als voor dames. Voor de vrouwelijke sporter zijn er shorts ontworpen met een speciale damessnit. Mannen kunnen de gebruikelijke eigenschappen voor sportbroekjes verwachten. Natuurlijk zijn alle shorts prima te combineren met overige Puma teamwear en sportkleding. Bekijk hieronder het overzicht en bestel (en combineer) snel!

PUMA VOOR ECHTE SPORTERSBENEN

Puma legt de nadruk op snelheid, soepelheid en kwaliteit. De sportbroeken van Puma zijn daarom comfortabel, stevig en luchtig. Wie veel sport weet dat bewegingsvrijheid een van de belangrijkste eisen van sportkleding is. De Puma sportbroeken zijn gemaakt van speciaal sneldrogend materiaal waardoor warmte en vocht optimaal worden gereguleerd. De broeken hebben daarnaast een perfecte pasvorm en sluiten goed om uw benen aan. De stoffen zijn soepel, zodat de kleding ook geen belemmering vormt qua bewegingsvrijheid. De broeken zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties voor mannen, vrouwen en kinderen.

Puma Sportbroeken bedrukken
We beschikken over eigen drukapparatuur en kunnen daarom eenvoudig de gewenste logo's, symbolen, nummers en/of motto's drukken op de kleding. Dat maakt een team, club of organisatie herkenbaar en uniek. De broeken zijn overigens uitstekend te combineren met andere Puma sportkledingstukken, zoals shirts, jassen en sportkousen.

Ruime keuze
Op onze webshop staan sportbroeken en andere kledingstukken van Puma, maar we verkopen ook kleding van kwaliteitsmerken Adidas, Cawila, Jako, Erima en Uhlsport. Bekijk onze collecties en kies uw favoriete outfit. Keuze genoeg! Kunt u niet kiezen of heeft u een vraag? Neem gerust contact op met Jeni Sport. We helpen u geheel vrijblijvend en heel graag verder.