Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Puma Sportkleding Dames

Welkom op de pagina 'Puma Sportkleding voor Dames'. Wij hopen dat hier voor ieder wat wils is. Natuurlijk selecteren wij alleen de beste sportartikelen en daardoor kunt u ook topkwaliteit verwachten, zonder een lastige keuze te moeten maken. Jeni Sport heeft onder meer de Puma Speed Shirts voor dames in het assortiment. De voetbalclub Arsenal gebruikt dit shirt als wedstrijdshirt.

Maar er is veel meer, Puma heeft fraaie lijnen opgezet, ook voor vrouwen. Puma Sportkleding voor dames is speciaal ontwikkeld en mooi getailleerd. Door de gebruikte materialen zit de Puma sportkleding als gegoten en kunt u op een comfortabele manier uw sport uitoefenen. De fraaie designs zijn een bijkomend voordeel. Bestelt u meerdere artikelen? Dan kunt u staffelkorting krijgen, die kan oplopen tot maar liefst 30%. 

STOERE VROUWEN OP HET SPORTVELD
Puma staat bekend om sportieve, maar ook stijlvolle sportkleding. Op deze pagina ziet u dameskleding van het gerenommeerde merk Puma. Zoals het Puma Pitch Womens Short en het Puma Womens Speed Shirt. Pitch & Speed! Daar gaat iedere sporter voor. 

Het Puma Pitch Womens Short is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren (rood-wit, royal-wit, zwart-wit, navy-wit en oranje-zwart) en is vervaardigd uit 100% Polyester Pique. Het Puma Womens Speed Shirt, hebben we in drie varianten, een rood-witte, blauw-witte of zwart-witte variant De mouwen zijn wit en de rest van het shirt heeft een andere kleur. Gemaakt van 100% Polyester DryCell, inclusief Mesh inzetstukken voor extra ventilatie. De kleding is daardoor in hoge mate ademend, sneldrogend en ventilerend. Daarnaast ervaart de sportster ruim voldoende bewegingsvrijheid door de soepele stoffen, de perfecte snit en de geschikte pasvorm. 

Bedrukken Puma-kleding voor dames
Is het shirt of short bedoeld voor binnen het team? Dan wilt u waarschijnlijk ook een rugnummer, naam, clublogo, sponsorlogo of wat dan ook laten bedrukken. Jeni Sport beschikt over eigen, professionele drukapparatuur en kan het drukken op zich nemen. Twee vliegen in één klap. Is het shirt of short gewoon voor u, zonder dat u in een team zit? Dan kunt u een woord of afbeelding laten bedrukken om het shirt of het short uniek te maken.

Andere kleding van Puma of andere merken
We hebben zodoende dameskleding van Puma op onze webshop staan, maar dat is lang niet alles. We hebben veel meer sportkleding van het gerenommeerde merk Puma op onze webshop staan. Snuffel gerust eens rond. Bent u ook benieuwd naar andere merken? Jeni Sport biedt ook kleding van merken als Adidas, Erima, Masita en Uhlsport. Heeft u specifieke vragen of kunt u wel wat advies gebruiken? We staan graag voor u klaar. Neem contact op met Jeni Sport, we helpen u geheel vrijblijvend verder.