Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Puma Sportshirts Dames

Dames, opgelet! Het wereldberoemde sportmerk heeft speciaal voor vrouwen fraaie en getailleerde shirts ontworpen. De soepele en verfijnde damesshirts van Puma hebben een perfecte pasvorm, waardoor u niet wordt geremd in bijvoorbeeld uw bewegingsvrijheid en waardoor het comfortabel sporten is.

De Puma Sportshirts dames sluiten naadloos aan op uw lichaam en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals u van het merk gewend bent. Natuurlijk zijn er ook uiteenlopende maten sportshirts van Puma voor vrouwen. Ideaal voor individuele sporters, maar zeker ook voor teams. Onder meer Arsenal, een welbekende voetbalclub uit Londen, draagt het Puma Speed shirt.

Jeni Sport biedt veel meer van Puma
Naast dames sportshirts van Puma, zijn er natuurlijk ook broeken van Puma, sportsokken, sportjacks, sportschoenen en sportaccessoires. Maar Puma heeft niet alleen een damescollectie. Aan de heren is ook gedacht met verschillende sportkleding en accessoires. 

Bedrukking mogelijk
Nét iets meer dan alleen het tekentje van Puma op uw sportkleding? Maak uw kleding dan eigen met uw naam, rugnummer, clubnaam of sportlogo. Als u doorgeeft wat u op uw kleding wilt, kunnen wij veel voor u doen. Wij hebben namelijk eigen apparatuur, dus vraag snel een offerte aan of neem contact met ons op voor vragen!