Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Puma Sportshirts

Bij ons vindt u Puma Sportshirts in de meest uiteenlopende vormen, maten en kleuren. Door de vele verrassende en verschillende designs slagen sporters altijd: we hopen dat de T-shirts aansluiten op de wensen van iedereen. Mede daarom wordt Puma zo gewaardeerd. Stuk voor stuk sluiten de sportshirts van Puma, waaronder de Puma Esito, goed aan op uw lichaam en dat is natuurlijk wel zo handig met sporten.

Door de gebruikte materialen ontstaat er een comfortabel sportshirt dat zowel dienst doet voor individuele sporters als voor sportteams. Het assortiment van Puma sportshirts loopt uiteen qua designs, maar ook qua kleurencombinaties, waardoor de shirts voor elke vereniging bruikbaar zijn. En natuurlijk ook om uit te blinken. Bekijk snel ons assortiment!

BLITSE SPORTSHIRTS VAN PUMA
Wij weten als geen ander dat sporters zich tijdens het sporten niet bezig willen houden met de kleding die ze dragen. De sportshirts van Puma staan bekend om hun kwaliteit en comfort. De shirts zijn voorzien van sneldrogend en ventilerend materiaal dat vocht en warmte moeiteloos reguleert. De sporter hoeft niet drijfnat rond te rennen en het lichaam blijft op de juiste temperatuur. Daarnaast zijn de shirts licht qua gewicht en zorgt de perfecte pasvorm voor een comfortabel gevoel. In ons assortiment ziet u shirts met korte en met lange mouwen. De sportshirts zijn in tientallen modellen en kleuren verkrijgbaar, in verschillende maten.

Bedrukken sportshirts
Jeni Sport maakt gebruik van zijn eigen, professionele drukapparatuur. Daardoor kunnen wij uw Puma sportkleding eenvoudig bedrukken. Met het logo van uw team of sportclub of met een motto, naam of rugnummer bijvoorbeeld. Zo heeft u uw eigen unieke shirt of vormt het team een stijlvol geheel. Stijlvol op het sportveld? Ja! Waarom niet?

Ruime keuze
U kunt bij deze sportshirts ook bijpassende Puma-kledingstukken vinden, zoals broeken, kousen of jassen. Op onze webshop staan kledingstukken van kwaliteitsmerk Puma, maar ook van de merken Adidas, Cawilla, Jako, Erima en Uhlsport. Bekijk onze collecties en kies uw favoriete kledingstukken. Aan keuzemogelijkheden geen gebrek! Kunt u niet goed kiezen? Heeft u specifieke vragen of kunt u wel wat advies gebruiken? Neem contact op met Jeni Sport. We helpen u graag en geheel vrijblijvend verder.