Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Puma Sweatshirts

Puma sweatshirts zijn er in vele soorten. Naast de sweaters vindt u bij ons ook trainingstops met korte ritssluiting, hoodies en sweatjacks met korte ritssluiting. Deze tops zijn ideaal voor trainingen. Ook voor, na of tijdens wedstrijden doen de sweatshirts perfect dienst, zowel voor de sporters als begeleiding.

De veelzijdige sportkleding van Puma heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding, zit erg comfortabel en is wereldwijd geliefd door vele sporters. Het is niet voor niks dat grote sportteams en landenteams gebruikmaken van het merk Puma. De Puma sweatshirts zijn een welkome aanvulling op standaard sportartikelen van het merk en dus ook verkrijgbaar bij Jeni Sport. Bestel hieronder uw gewenste sweatshirt!

Druk bij Jeni Sport
U kun uw sportkleding uniek maken door uw eigen naam te laten drukken op uw sportbroek, shirt of trainingsjack. Maar ook rugnummers, clubnamen en logo's kunnen we voor u drukken met ons eigen apparatuur. Neem contact met ons op voor verdere info!

Nog vele andere merken
Naast Puma, bieden we ook merken als Nike aan. Heeft u het niet zo op die bekende merken? Dan zijn Jako, Erima en Masita ook merken met veel keuze in sportkleding, goede kwaliteit en de prijs... Daar hoeft u het niet voor te laten.