Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Rucanor Voetballen

Rucanor voetballen zijn er voor jong en oud. Naast diverse junior voetballen zijn er enkele soorten senior voetballen verkrijgbaar bij Jeni Sport, die stuk voor stuk de juiste maten hebben. De voetballen van Rucanor zijn er in de vorm van wedstrijdballen en trainingsballen, zodat u een optimaal resultaat kunt boeken met uw teams.

De designs van Rucanor voetballen verschillen, afhankelijk van het feit of de bal een wedstrijdbal of een trainingsbal is. Alle ballen zijn voorzien van een IMS-keurmerk en verkrijgbaar als gangbare maat 5 voetbal. Bekijk hieronder ons assortiment met Rucanor ballen en bestel snel de bal van uw keuze. Natuurlijk kunt u ook profiteren van onze kwantumkortingen. Naarmate u meer voetballen nodig heeft en bestelt, ontvangt u meer en meer korting.

IN VUUR EN VLAM MET RUCANOR VOETBALLEN 

U kunt een aardig balletje trappen tegen de voetballen van Rucanor. De ballen zijn stevig en voldoen aan alle belangrijke voetbaleisen. We bieden trainingsballen (en later ook wedstrijdballen) voor zowel indoor als outdoor voetbal. De ballen zijn stuk voor stuk intensief getest op de volgende aspecten:
1. gewicht,
2. vorm,
3. grootte en
4.wateropname.
De ballen hebben een buitenlaag van hoogglanzend semi PU-materiaal en een 4-laagsvoering van polyester-katoen. Dat zorgt voor ijzersterke spel- en vluchteigenschappen. Met een speciale balbouw voor een verminderde rebound en een zachte 100% latex binnenbal met een hi-tech butyl ventiel. De ballen gaan lang mee en wachten met smart op een stevig potje voetbal.

Ruime keuze
Op onze webshop staan voetballen van het kwaliteitsmerk Rucanor, maar ook van andere gerenommeerde merken zoals Adidas, Jako, Uhlsport, Erima en Puma. Bekijk ook eens de andere voetballen uit onze collecties en bepaal welke ballen u graag gebruikt. Keuze genoeg!

Advies
En u heeft nogal wat keuze. Weet u niet goed waar u voor moet kiezen? Of heeft u een vraag over de voetballen van Rucanor. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag en geheel vrijblijvend verder.