Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Sells Keepershandschoenen

Onmisbaar voor een keeper: keepershandschoenen. Kwaliteits is hierbij erg belangrijk, want je wil natuurlijk die bal wel tegenhouden! Jenisport heeft een groot aanbod van Sells keepershandschoenen in het assortiment voor zowel junioren als senioren. 

Sells Keepershandschoenen voor junioren en senioren

Sells Keepershandschoenen zijn er in verschillende soorten en maten, voor zowel kinderen als volwassenen. In het begin zal het wennen zijn: die klappen die je handen moeten opvangen van al die ballen. Volwassenen daarentegen schoppen weer harder en senioren, ook die hebben de bescherming van een keepershandschoen nodig. Vandaar dat Jenisport voor iedereen de beste aanbiedt!

Meest verkocht: Sells Keepershandschoenen Wrap pro terrain

Victor Valdes, één van de meest succesvolle keepers in de voetbalgeschiedenis ontwierp samen met Sells keepershandschoenen: Sells Wrap Pro Terrain. Deze handschoen wordt gekenmerkt door de speciale ‘radial cut’. De handschoenen hebben een langere levensduur en zorgen voor een optimale grip. Ze zijn zowel geschikt voor kunstgras als voor indoor gebruik.

Bescherm je vingers met Sells Keepershandschoenen fingersave

Je handen krijgen heel wat te verduren tijdens het keepen. Het is daarom belangrijk om goede keepershandschoenen te hebben, die voor voldoende bescherming zorgen. De handschoenen van Sells zijn hier erg geschikt voor! Een aantal van deze handschoenen beschikt over fingersave. Dat houdt in dat er extra versteviging is gemaakt bij vier vingers in de handschoen. Zo voorkom je heel wat blessureleed!

Sells Keepershandschoenen maattabel: Welke maat past bij jou?

Het is van groot belang dat je keepershandschoenen lekker zitten. Wij verkopen naast hele maten ook halve maten, zodat ze altijd perfect passen. We weten dat het soms flink lastig is om de juiste maat te kiezen. Speciaal hiervoor hebben we een maattabel gemaakt, zodat jij precies te weten komt welke maat keepershandschoenen jij nodig hebt.

Sells Keepershandschoenen in de aanbieding

Ben je op zoek naar Sells Keepershandschoenen voor een fijn prijsje? Kijk eens bij onze aanbiedingen. Hier vind je kwalitatief goede handschoenen, voor een lage prijs. Regelmatig hebben we artikelen in de sale, of in de outlet. Erg interessant om in de gaten te houden! Wil je een reminder voor de sale? Dan kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief en houden we je zo op de hoogte.

Sells Keepershandschoenen kopen bij Jeni Sport

Jenisport is de totaalleverancier van sportartikelen. Bij ons kun je goed terecht voor voetbalartikelen en handbalartikelen. Van kleding tot bidons en tassen en dus ook keepershandschoenen. Bij ons heb je overzicht in ons aanbod en je kunt voordelig en snel terecht. Daarnaast kun je punten scoren: spaarpunten spaar je bij elke aankoop. Bij een volgende bestelling kun je die punten inwisselen tegen korting. Heb je veel handschoenen in een keer nodig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en we zorgen er voor dat je een prijs op maat krijgt! Jenisport denkt graag met je mee.