Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Stag Hockeyballen online kopen

Ben je op zoek naar goede hockeyballen, maar liefst niet voor een al te hoge prijs? Bij Jeni Sport vind je een ruim assortiment Stag hockeyballen, zowel voor binnen als voor buiten. Neem je naar je training graag meerdere ballen mee? Koop er dan de Stag ballentas bij, in groot en klein formaat beschikbaar.

Van Stag is een aparte trainingsbal beschikbaar, indien je het prettig vindt die speciaal tijdens de trainingen te gebruiken. De Stag Dimple Practice Bal is een ‘harde’ PVC hockeybal gevuld met kurk en is speciaal ontwikkeld voor trainingen op een waterveld; dankzij de dimples blijft de Stag hockeybal laag.

Ben jij erg fanatiek op het gebied van hockey en heb je behoefte aan een grotere afname? Natuurlijk gelden er bij Jeni Sport staffelkortingen, zodat je voordeliger uit bent naarmate je meer afneemt. Dus wees gerust als je een grootgebruiker bent van hockeyballen! De ballen van Stag hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, en met onze staffel ben je dus nog voordeliger uit. Daarnaast spaar je bij Jeni Sport op elke aankoop punten die je bij je volgende aankoop weer kunt inzetten om korting te ontvangen. Zo ben je altijd voordelig uit, en maakt het niet meer uit als je een hockeybal verliest tijdens een enthousiaste training!