Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Product filters

Best verkocht

Uhlsport Presentatiepakken

Uhlsport presentatiepakken zijn stoer, tijdloos en beschikken over een perfecte pasvorm. Natuurlijk zijn de pakken verkrijgbaar in vele kleuren, zodat ze ongetwijfeld naadloos aansluiten op uw wensen, maar ook die van uw team of vereniging. Presentatiepakken van Uhlsport zijn al verkrijgbaar vanaf maat XXS, tot en met XXXL. 

Zodoende heeft u ruime keuze uit fraaie Uhlsport presentatiepakken, waaronder presentatiepakken dames en presentatiepakken heren. U kunt ook de losse kledingstukken zelf samenstellen op onze webshop. Bekijk hieronder alle mogelijkheden en bestel snel. Komt u er niet uit? Dan helpen wij u graag. Zorg in ieder geval dat u een Uhlsport presentatiepak aanschaft, zo lang het nog kan!

PRESENTATIEPAKKEN VAN UHLSPORT: DAT ZIT GOED!
De losse presentatiekledingstukken of set van Uhlsport zijn uitermate functioneel. De kleding is gemaakt van ventilerende en sneldrogende materialen en voorzien van Mesh-inzetstukken voor optimale luchtcirculatie. Vocht en warmte worden daardoor eenvoudig gereguleerd. De perfecte pasvorm zorgt ervoor dat de kleding mooi aansluit op het lichaam. De pakken zijn daarnaast comfortabel en licht van gewicht. De presentatiepakken zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties, speciaal voor heren en speciaal voor dames.

Eigen ontwerp
Met onze eigen drukapparatuur kunnen wij de presentatiepakken bedrukken met de gewenste logo’s, symbolen, teksten of motto’s. Handig om uniformiteit binnen een team te creëren bijvoorbeeld, of om de club of sportvereniging herkenbaar te maken. Of gewoon omdat een presentatiepak er persoonlijker en unieker van wordt. Voor een compleet geheel staan er op onze webshop ook andere Uhlsport sportkledingstukken, zoals vesten en sportkousen. De kledingstukken zijn goed te combineren.

Keuze en advies
Op onze webshop staan presentatiepakken en andere kledingstukken van Uhlsport, maar ook van de gerenommeerde kledingmerken Adidas, Cawila, Erima, Jako en Puma. Neem gerust een kijkje en kies uw favoriete exemplaar. Kunt u niet kiezen? Heeft u vragen of kunt u wel wat advies gebruiken? Neem gerust contact op met Jeni Sport. We geven graag vrijblijvend advies (geheel zonder verplichtingen).