Hulp nodig?
Bel ons: 0315 340 666

Outlet

Welkom op de outletpagina van Jeni Sport! Hier vind je alle sportartikelen en kleding die flink zijn afgeprijsd. In de groene balken op de afbeelding zie je hoeveel procent je bespaart, onder de afbeelding zie je de oude en de nieuwe prijs. En zelfs op de outlet artikelen spaar je onze Spaarpunten, zodat je op je volgende aankopen korting krijgt.

Outlet sportkleding winkel online

Veel sportwinkels hebben een keer per seizoen een vaste sale periode. Als je dus net even op wintersport vakantie bent, of gewoon een tijdje niet hebt opgelet, heb je de sale dus gemist en moet je wachten tot de volgende keer. Bij Jeni Sport vind je altijd sportkleding in de outlet, dus als je op zoek bent naar goedkope sportkleding of artikelen kun je het hele jaar door bij ons terecht! Op deze pagina is een mooi overzicht te vinden van alle afgeprijsde artikelen.

 • Besparing 40%
21,99 13,19 (Incl. BTW)
27,99 16,79 (Incl. BTW)
49,99 29,99 (Incl. BTW)
 • Besparing 40%
44,99 26,99 (Incl. BTW)
 • Besparing 30%
39,99 27,99 (Incl. BTW)
 • Besparing 57%
34,99 14,99 (Incl. BTW)
 • Besparing 48%
24,99 12,99 (Incl. BTW)
 • Besparing 46%
27,99 14,99 (Incl. BTW)
 • Besparing 43%
34,99 19,99 (Incl. BTW)
 • Besparing 48%
24,99 12,99 (Incl. BTW)
 • Besparing 50%
27,99 13,99 (Incl. BTW)
 • Besparing 40%
34,99 20,99 (Incl. BTW)
 • Besparing 40%
24,99 14,99 (Incl. BTW)
 • Besparing 30%
24,99 17,49 (Incl. BTW)
 • Besparing 30%
29,99 20,99 (Incl. BTW)
Jako Slip Atheletico Zwart 6225 08
 • Besparing 30%
29,99 20,99 (Incl. BTW)
 • Besparing 30%
64,99 45,49 (Incl. BTW)
 • Besparing 30%
79,99 55,99 (Incl. BTW)
 • Besparing 40%
32,95 19,77 (Incl. BTW)
 • Besparing 40%
34,99 20,99 (Incl. BTW)

Online Nike sportkleding outlet

Nike is een geliefd sportmerk voor veel mensen. De prijzen zijn in sommige gevallen dan ook behoorlijk hoog, en niet voor iedereen betaalbaar. Bij Jeni Sport vind je een ruim aanbod aan outlet sportkleding van Nike, zodat je dit merk toch in je kast kunt hebben zonder er al te veel geld aan uit te geven. 

Online Adidas sportkleding outlet

Ook het merk Adidas is erg populair, maar tegelijkertijd ook behoorlijk prijzig. Wacht niet langer op de nieuwe uitverkoop in de winkels, kijk gewoon op de website van Jeni Sport! Klik in de navigatiebalk aan de linkerkant op het merk Adidas, of een ander merk naar keuze, en je krijgt een overzicht van alle artikelen van dat merk die afgeprijsd zijn. Je ziet ook meteen hoeveel procent je bespaart, en wat de oude en nieuwe prijzen zijn. Of je nu op zoek bent naar ballen, shirts, broeken of iets anders: snuffel rustig rond op de outlet pagina.

Uhlsport outlet voor voetballers

Op de outlet pagina vind je diverse sale artikelen van het merk Uhlsport. Dat maakt toch iedere voetballer blij? Voordelige handschoenen voor keepers, shirts met lange én korte mouwen, diverse ballen en zelfs kousen koop je op deze pagina voor mooie prijzen. Klik in de navigatiebalk op het merk Uhlsport en je ziet een actueel overzicht van alle afgeprijsde Uhlsport artikelen.

Online voetbal kopen met korting

Ben je op zoek naar een voetbal met korting? Dan ben je bij Jeni Sport ook aan het juiste adres. Het merk Derbystar heeft bijvoorbeeld een breed assortiment ballen die bij Jeni Sport tegen outlet prijzen worden aangeboden. Maar ook andere merken voetballen vind je op deze outlet pagina. Liever een overzicht van alle voetballen? Ga dan naar de pagina met voetballen, waar je de outlet ballen aan het groene balkje over de afbeelding herkent.

Jako sale prijzen

Een merk met een breed assortiment kwalitatief goede sportkleding is Jako. Op de outlet pagina vind je alle afgeprijsde artikelen van dit merk overzichtelijk op een rijtje. Of je nou op zoek bent naar korte of lange broeken, shirts met korte of lange mouwen, een voetbal of zelfs een sportrugzak om de spullen voor je training in te vervoeren, je vindt het bij Jeni Sport tegen voordelige prijzen. Klik in de navigatiebalk op het merk Jako en je vindt al deze goedkope artikelen in één oogopslag.

Goedkope fitness kleding voor dames

Comfortabele en kwalitatieve fitness kleding voor dames kan ook een rib uit je lijf kosten. Natuurlijk wil je tijdens het sporten geen last hebben van slechte kwaliteit stoffen die zorgen dat je overmatig zweet, of kleding die niet comfortabel zit. Maar niet alle dames willen veel geld uitgeven aan fitness kleding. Daarom vind je bij Jeni Sport fitness kleding voor dames tegen goedkope prijzen. Kijk op de outlet pagina en selecteer het merk naar keuze. Ook op de andere pagina's in het website menu kun je selecteren op prijzen, waarbij je aan de groene kortingspercentages meteen ziet hoeveel je bespaart, maar op de outlet pagina zie je alles overzichtelijk bij elkaar. Ben je op zoek naar fitness kleding voor dames in de sale? Kijk dan rustig even rond op deze pagina. Met elke aankoop, dus ook de afgeprijsde artikelen, spaar je punten die je bij je volgende aankoop kunt inleveren voor korting. Zo heb je altijd de beste koopjes bij Jeni Sport!

Online sport outlet met sportkleding en sportattributen

Het voordeel van een online winkel, zeker wanneer er mooie uitverkoop prijzen gelden, is dat je niet tussen rekken hoeft te graaien op zoek naar jouw maat en het specifieke model dat je zoekt. Omdat de outlet van sportartikelen en kleding online te vinden is, kun je thuis vanuit je luie stoel rustig scrollen over de outlet pagina op zoek naar de mooiste koopjes, en in één klik zie je of jouw maat nog beschikbaar is. Of je nu op zoek bent naar goedkope artikelen of kleding in het algemeen, of specifieke merken of modellen, je vindt het in onze online sport outlet! Bijvoorbeeld sportkleding voor dames, heren, kinderen, en diverse sportattributen. De outlet artikelen staan overzichtelijk bij elkaar op deze pagina, maar je vindt ze ook onder hun eigen categorie. Je kunt daar dan selecteren op de prijs en je herkent de outlet artikelen aan de groene balk met het percentage. Zo zie je in één oogopslag hoeveel je bespaart! En als je de voordelen van online shoppen hebt ontdekt en nog een tweede keer bij ons bestelt, kun je de gespaarde punten van je vorige aankoop inzetten om nog meer te besparen. Zo is de sale nog voordeliger!

Outlet sportkleding bedrukken

Jeni Sport kan jouw gekochte sportkleding in eigen beheer bedrukken, en dat geldt natuurlijk ook voor de sportkleding die je op de outlet pagina vindt. Stuur ons even een berichtje in welke kleding je interesse hebt en we sturen je een offerte. Zo heb je kwalitatief goede bedrukking op onze outlet kleding, en kan je je team voorzien van een betaalbaar tenue voor training of wedstrijd.

Vragen of opmerkingen over de outlet

Wil je meer informatie over de outlet artikelen of specifiek advies over het aanbod? Neem dan contact op via de chat of via e-mail. Je kunt ons natuurlijk ook bellen!